fbpx
C&R Makelaars

Hogestede 110 4701 JG

Bekijk op de kaart
€350.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ultiem wonen in een stijlvolle en luxe maisonnette gelegen in het hartje centrum van Roosendaal met een vrij uitzicht op de Molenstraat en een eigen parkeerplaats! Dit gemoderniseerd 4-kamer hoekappartement is voorzien van een lichte en ruime woonkamer, een gesloten keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, en een ruim balkon op het zuiden.
Je wandelt zo de stad in om een boodschap te doen maar je bent ook zo op het station of in het stadspark. De levendigheid van de binnenstad combineer je hier perfect met de rust op je eigen plekje. Zie jij jezelf al zitten op dat zonnige dakterras?! Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
Dit appartement is gelegen op de eerste en tweede etage van het appartementencomplex Hogestede. Parkeer je auto in de ondergrondse parkeergarage op je eigen plek en neem de trap of de lift naar je appartement.
Vanuit de hal bereik je 2 slaapkamers, een badkamer, een opbergkast, de meterkast en een trap om naar de tweede verdieping te gaan. De slaapkamers zijn voorzien van een moderne laminaatvloer en nette wanden van vliesbehang. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, een hangtoilet en radiator om je handdoek op voor te verwarmen.

Wonen & koken, slapen & relaxen
Op naar de tweede etage waar je twee ruime opbergkasten hebt. Op deze verdieping is er een gemoderniseerd hangtoilet met fonteintje aanwezig. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig op deze verdieping waarbij naast de hoofdslaapkamer ook nog een badkamer aanwezig met een douche, een wastafelmeubel en een radiator. Kom binnen in de ruime woonkamer met eetgedeelte die is voorzien van grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is in de woonkamer. Naast de woonkamer zit de gesloten keuken. De keuken is voorzien van een inductie, een koelkast, een combi-oven, een spoelbak, afzuiger, een vaatwasser en voldoende opbergruimte.
Via de woonkamer heb je toegang tot het washok of je gaat een frisse neus halen op het ruime zonnige balkon welke is voorzien van rolluiken. Het balkon is gelegen op het zuiden en geeft je uitzicht over het rustige binnenterrein van Residentie Hogestede. Je komt hier heerlijk tot rust met een goed boek in het zonnetje!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1978 * Maisonnette hoekappartement * In het hartje centrum van Roosendaal met vrij uitzicht op de Molenstraat * 4 slaapkamers * Lichte ruime woonkamer * Berging * 2 badkamers * Balkon gelegen op het zuiden * Rolluiken * Eigen parkeerplaats * VVE 232,00 euro *
Overdracht
Vraagprijs €350.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1978
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 136
Energie
Label C
Geldig tot 18/07/2032
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Vergelijkbare woningen (409)

X