fbpx
C&R Makelaars

Lupineberg 33 4708 LW

Bekijk op de kaart
€415.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij al een tijdje op zoek naar een tweekapper met veel ruimte in een kindvriendelijke buurt? Dan is dit iets voor jou! Deze woning aan de Lupineberg ligt op loopafstand van basisscholen, Tolbergcentrum en de Tolbergvijver. Dit betekent dat je voor zowel een mooie wandeling als praktische voorzieningen niet ver weg hoeft. Deze woning beschikt over vier slaapkamers, een woonkeuken, nette badkamer, een dakterras, een salon/kantoorruimte en als kers op de taart een ruime achtertuin waar je maximaal zult gaan genieten! Kortom, wij raken niet uitgepraat! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Wanneer je aan komt rijden, zie je meteen dat dit een fijne plek is om te wonen! Parkeer je auto voor de deur en kom gezellig binnen. Je komt binnen in de hal, welke voorzien is van een tegelvloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden. Daarnaast bereik je vanuit de hal de meterkast, toilet, trap naar de eerste etage en de deur naar de woonkamer.

Wonen & koken
De ruime woonkamer beschikt over een tegelvloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden, veel licht door de grote raampartijen en een schuifpui met uitzicht over de mooie tuin. De ruimte laat zich gemakkelijk indelen met een aparte zithoek met een leuke gashaard en een gezellige eettafel grenzend aan de achtertuin. De luxe nieuwe woonkeuken is uitgebouwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis met afzuiging, warmhoudlade, wijnklimaatkast, oven, combi-oven, koelkast, vaatwasser en een kokendwaterkraan. Door de open keuken kun je tijdens het kokkerellen contact houden met de gasten. Vanuit de tuin en straat krijg je toegang tot de garage, deze is omgebouwd tot kapsalon en deze heeft een eigen ingang. Hier kan je met gemak een kantoor of hobbyruimte creëren. Daarnaast is deze ruimte voorzien van een toilet, berging, cv ketel en vloerverwarming. Hoe ideaal!

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal is de overloop van de eerste verdieping te bereiken met toegang tot drie ruime lichte slaapkamers en een badkamer. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wanden. De badkamer is compleet met een bad, douche bak, douche, toilet en wastafel. Na een lange dag lekker relaxen in het bad zit er hier zeker in! Via de vaste trap bereik je de vierde slaapkamer. Er is veel praktische bergruimte achter de knieschotten. Er is voldoende lichtinval door het grote raam en nog een grote bergruimte welke ook voorzien is van een aansluiting voor wasmachine en droger. Daarnaast is vanuit de overloop ook het dakterras te bereiken. Hier ga je zeker kunnen genieten van het mooie weer met een hapje en een drankje.

Tuinieren, genieten & relaxen
Via de schuifpui loop je de tuin in die op het zuidwesten gelegen is. De tuin is bestraat en je kan hier kan je tot in de laten uurtje nog genieten van de zon. Creëer hier verschillende zithoeken en nodig je familie of vrienden uit voor een heerlijke barbecue. Kom hier na een lange dag lekker tot rust

Bijzonderheden:
*kindvriendelijke wijk de Lupineberg* 4 slaapkamers * luxe woonkeuken* Ruime woonkeuken met inbouwapparatuur en veel kastruimte * salon/kantoorruimte * Fijne achtertuin op het zuidwesten * Grote schuifpui * Rustige straat met tegenover groen uitzicht* Nette badkamer *
Overdracht
Vraagprijs €415.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1992
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 150
Energie
Label B
Geldig tot 19/11/2030
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (423)

X