fbpx
C&R Makelaars

Stationsstraat 48 4701 NC

Bekijk op de kaart
€749.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw! Dat is het gevoel wat je direct krijgt als je aan komt rijden bij dit geweldig karakteristieke herenhuis. In een straat vol opvallende herenhuizen is dit vrijstaande pand wel een unieke. Hier ervaar je namelijk niet alleen de klassieke grandeur en elegantie, maar vind je ook een tuin van maar liefst 1005 m2. Een statige bouw, onder de bijzondere architectuur van toen, veel glas-in-lood, knipvoegen en opvallende overstek. Hier beleef je wat allure en rijke detaillering inhoudt!

Dit familiehuis kenmerkt zich door de warme uitstraling en heeft maar liefst 378 m2 woonoppervlak. De woning beschikt over 8 slaapkamers, 2 badkamers en een moderne keuken. En dit alles op loofafstand van het station en centrum van Roosendaal, met beschikking over een eigen oprit waar je minstens 6 auto’s kwijt kunt. De woning is ook nog eens voorzien van 15 zonnepanelen. Is dit jouw droomhuis? Neem snel contact met ons op!

Entree
Parkeer je auto op de oprit naast de woning en kom binnen. Welkom in de statige lange hal. De hal geeft toegang tot de woonkamer, toilet, hobbykamer en de trap naar boven.

Wonen & koken
De woonkamer bestaat uit een voorkamer met zitgedeelte en achterkamer met eetgedeelte. Ook hier vind je veel authentieke details, zoals de paneeldeuren, plafonds en de schouw. We lopen door via de hobbyruimte naar de moderne keuken. De keuken is werkelijk een droom voor de thuiskoks onder ons. Naast dat de ruimte werkelijk fantastisch is, is de keuken voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser en een falcon fornuis. Ga hier als ware chef je gang achter de gaskookplaat, terwijl je de gezelligheid bijwoont van je gasten. Vanuit de keuken bereik je de 2 ruime kelders, de bijkeuken en garage.

Slapen, dromen & douchen
Wanneer je via de trap naar boven loopt word je gelijk verrast door het prachtig glas-in-lood dakraam en de ruimte van deze verdieping! Via de overloop kom je in een van de 3 ruime slaapkamers terecht. Tussen deze 3. slaapkamers in kan je de erg ruime badkamer vinden. De badkamer is maar liefst meer dan 14 vierkante meter. Deze is voorzien van een dubbel wasmeubel, een toilet, ligbad en een douchecabine. Via de andere zijde van de overloop is de ruimste kamer te vinden, deze geeft toegang tot het ruime dakterras!
Via de vaste trap kan je doorlopen naar de tweede verdieping, deze tweede verdieping is voorzien van maar liefst vier slaapkamers en een badkamer.

Tuinieren, zonnen & genieten
Wat een fantastische tuin! Hou je van ruimte, veel groen, bloemen en privacy? Dan is dit liefde op het eerste gezicht! Wanneer je groene vingers hebt kan je in deze tuin je geluk niet op. De tuin is netjes onderhouden en voorzien van een achterom.

Dit is wonen in een fascinerend herenhuis waar woondromen werkelijkheid worden! We nemen graag de tijd om je dit gevoel te laten beleven.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1917* 15 zonnepanelen * Gelegen op loopafstand van het station en centrum * Sfeervolle woning met authentieke elementen * Meerdere zitgedeeltes * 2 kelders * 8 slaapkamers * 2 badkamers * Ruime tuin en dakterras * Voorzien van dubbelglas * CV-ketel uit 2017* Glas in lood* Balkon aan voorzijde* Gedeeltelijk dubbel glas*
Overdracht
Vraagprijs €749.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1917
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 378
Energie
Label D
Geldig tot 21/07/2032
Indeling
Aantal kamers 16
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 3

Vergelijkbare woningen (427)

X