fbpx
C&R Makelaars

Dijkcentrum 135 4706 LC

Bekijk op de kaart
€235.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Opzoek naar een ruim appartement (type maissonette) op het Dijkcentrum? Wij hebben hem!
Wonen boven de verschillende voorzieningen is altijd handig!
Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer, een nette half open keuken met eetgedeelte, 2 ruime slaapkamers, een badkamer, 2 dakterrassen en een berging. Zie jij jezelf al zitten op één van de 2 zonnige balkons?! Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
Via de centrale entree loop je langs de brievenbussen door naar de trap/lift. Op naar de gallerij op de eerste verdieping waar je vervolgens naar de trap loopt om het appartement te bereiken. Via de voordeur kom je in de hal. In hal bevindt zich het toilet, de meterkast en geeft je toegang tot de woonkamer, keuken of de volgende verdieping.

Wonen en koken
De woonkamer is erg ruim en heeft zicht op het balkon aan de achterzijde. De vloer is voorzien van laminaat en de wanden strak gestuct. Een ruime plek om jouw ideale woonkamer te realiseren, dat is deze woonkamer! De nette half open keuken is voorzien van koelkast, een inbouw vriezer, vaatwasser, combi-magnetron, afzuiger en een inductiekookplaat. Vanuit de keuken bereik je het balkon aan de voorzijde. In de woonkamer en in de keuken is er veel lichtinval door de grote raampartijen.

Slapen, dromen en douchen
Via de hal ga je naar de volgende verdieping. Via de overloop bereik je de 2 ruime slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een ligbad met douche functie, een wastafelmeubel en een aansluiting voor je wasmachine. Naast de badkamer zit ook nog een inbouwkast. Altijd handig!

Zonnen en genieten
Wat fijn 2 balkons. Je hebt een balkon op het Oosten en een balkon op het Westen. Hier kan je dus heerlijk genieten van de ochtend zon of de avondzon.

Bijzonderheden
*Bouwjaar 1979 *Appartement met lift *2 Balkons * Houten kozijnen met dubbelglas * Energielabel C * Berging * VVE maandelijkse bijdrage a EUR 145,- * Oplevering 21-10-2022
Overdracht
Vraagprijs €235.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-10-21
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1979
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 89
Energie
Label C
Geldig tot 08/07/2032
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X