fbpx
C&R Makelaars

Alkenberg 23 4707 NS

Bekijk op de kaart
€300.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw! Wat een schitterende woning is dit. Deze leuke hoekwoning in de wijk Tolberg nabij kinderboerderij Minnebeek en wandelgebied Molenbeekpad is precies wat je zoekt. Denk hierbij aan 3 ruime slaapkamers, een leuke keuken, nette badkamer en een toffe tuin. Ben jij benieuwd geworden, plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Zet de auto op de oprit - waar je met gemak er een tweede naast plaatst -en loop naar binnen.
Vanuit de hal bereik je het toilet, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en de deur naar de woonkamer. Daarnaast is de hal voorzien van een laminaat vloer. Laten we doorlopen naar de woonkamer.

Wonen en koken
De woonkamer is voorzien van een laminaten vloer. Door de vele raampartijen in de woonkamer komt er veel natuurlijk licht binnen. De woonkamer is voorzien van een ruime zithoek waar je zowel naar buiten kan kijken als genieten van de privacy. Vanuit de woonkamer bereik je ook de leuke keuken, welke voorzien is van een koelkast, vriezer, oven en een 5-pits gasfornuis. Het aanrechtblad is van graniet en biedt veel ruimte om jouw heerlijke gerechten te bereiden. Opbergruimte is er ook genoeg! Kortom van alle gemakken voorzien.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst twee slaapkamers en de badkamer. Deze slaapkamers zijn ruim van opzet. Vooral in de master kan makkelijk een kingsize bed kwijt. Vervolgens lopen wij door naar de badkamer. Deze zeer nette badkamer is voorzien van een bad, douchecabine met douchebak en een modern badkamermeubel met wastafel. Op de tweede verdieping bevindt zich slaapkamer nummer 3. Deze slaapkamer is voorzien van een groot dakraam en voldoende ruimte voor zowel een groot bed, bureau en (slaap)bank.

Tuinieren, zonnen en genieten
Wat een fijne tuin om in te ontspannen! Doordat de tuin op het zuiden ligt is hier (de hele dag!) veel zon en kan er dus volop van genoten worden. De achtertuin is grotendeels keurig bestraat en beschikt over borders, beplanting, een veranda, schuur en een achterom.

Bijzonderheden
* Half-vrijstaande woning voorzien van zonnepanelen en een zonneboiler * Kindvriendelijke locatie * Keurig onderhouden *
Overdracht
Vraagprijs €300.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1984
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 103
Energie
Label B
Geldig tot 28/02/2026
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X