fbpx
C&R Makelaars

Boudewijndonk 2 4707 VZ

Bekijk op de kaart
€625.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een ruime levensloopbestendige vrijstaande woning in de groene wijk Langdonk? Lees dan vooral nog even verder want we hebben een topper voor jou in de verkoop! Namelijk Boudewijndonk 2! Deze toffe woning beschikt over 4 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond, een super ruime badkamer en een heel fijne serre!
 
Entree
Parkeer je auto op de ruime oprit of in de ruime garage en loop mee richting de voordeur. Welkom in de hal. Deze hal biedt de doorgang naar de woonkamer, keuken, toilet, twee slaapkamers en de badkamer. Via de hal kan je ook naar de eerste verdieping lopen door middel van de vaste trap.
 
Wonen en koken
Als wij via de hal de woonkamer binnenlopen zien wij gelijk wat voor nette ruime woonkamer dit is. De woonkamer biedt mogelijkheden tot meerdere zitgedeeltes en door de vele raampartijen komt hier veel natuurlijk licht binnen. Door naar de keuken, deze moderne vernieuwde keuken biedt alles wat je nodig hebt en is voorzien van een vaatwasser, combi-oven een inductie kookplaat en een koelkast. Kortom houdt je van kokkerellen, dan kan je hier al jouw creativiteit kwijt om heerlijke gerechten klaar te maken!
 
Slapen, dromen en douchen
Vanuit de hal op de begane grond bereiken we 2 grote kamers, deze zijn ideaal om te gebruiken als slaapkamer, kantoorruimte of hobbyruimte. Je kan zelf invullen wat je met deze kamers gaat doen! Op de begane grond vind je ook de nette uitgebouwde luxe badkamer welke voorzien is van een bubbelbad, badkamermeubel met wastafel, douchecabine en een toilet. Daarnaast bevindt zich achter de luxe badkamer een ruime bijkeuken met spoelbak.
Als wij teruglopen naar de hal kunnen wij door naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van 2 slaapkamers, met een nette vloer en strakke schuine dak wanden. Daarnaast is er op de eerste verdieping heel veel bergruimte, bijvoorbeeld in de berging of de vele vaste kasten.
 
Tuinieren, zonnen en genieten
Het huis is rondom voorzien van een tuin, maar wat een fijne en ruime achtertuin is dit zeg! De tuin is gelegen op het zuiden, dus je kunt hier heerlijk van de zon genieten. Wil je ook van de zon genieten in het vroege voorjaar? Neem dan plaats in de serre van ruim 28 vierkante meter. Via de tuin kan je ook doorlopen naar de garage van ruim 42 vierkante meter. Je zou hier meerdere auto’s/motorvoertuigen kwijt kunnen of als grote opslagruimte kunnen gebruiken. Zie jij je hier al wonen? Plan dan snel een bezichtiging in!
 
Bijzonderheden:
 * Ruime levensloopbestendige vrijstaande woning* Volledige woning (uitzondering van serre) is voorzien van kunststof kozijnen met uitneembare horren * HR++ glas * Ruime garage * 2 slaapkamers + badkamer op de begane grond* Royale tuin met serre * dak en spouwisolatie * Energielabel A * Dakbeschot en dakgoten vernieuwd * Nagenoeg volledig voorzien van rolluiken *
Overdracht
Vraagprijs €625.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1971
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 158
Energie
Label A
Geldig tot 04/08/2032
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X