fbpx
C&R Makelaars

Thorbeckelaan 34 4708 LX

Bekijk op de kaart
€395.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze woning heeft alles! Een volledig instapklare woning met luxe & moderne afwerking en van alle gemakken voorzien. Laat je verassen door de grote ruimtes en zonnige achtertuin. En dat alles in de fijnste wijk van Roosendaal; de Tolberg. Een compleet gezinshuis dicht bij een natuurgebiedje én met ideale ligging t.o.v. speeltuintjes, basisschool en overige voorzieningen. De woning is voorzien van een moderne open keuken, een zeer ruime woonkamer, 4 slaapkamers, een moderne enorm luxe badkamer, een mooie royale overkapping in de tuin en een garage. Deze gemoderniseerde woning is ZEKER de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Wees er snel bij en plan direct een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto op de oprit of haal de boodschappen droog naar binnen door de auto in de inpandige garage te parkeren. Via deze garage loop je door naar de luxueuze hal met trapverlichting, welke toegang geeft tot een modern hangtoilet, de meterkast, de woonkamer en de eerste verdieping.

Wonen & koken
De woonkamer is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor een lange eettafel en een gezellige zithoek. Aan de voorzijde van de woning zit de moderne open keuken met beschikking over voldoende opbergruimte en inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat met afzuiging, vaatwasser, koelkast en een combi-oven. De woonkamer is voorzien van een moderne tegelvloer, gestucte wanden, inbouwspots en veel lichtinval door de grote raampartijen, vanwege de schuifpui staat deze in open verbinding met de achtertuin met de royale overkapping.

Slapen, dromen & douchen
Via de overloop bereik je de 3 ruime slaapkamers en de moderne badkamer. De luxe badkamer is voorzien van een grote inloopdouche, 2 persoons whirlpool ligbad, hangtoilet, designradiator en een badkamermeubel met dubbele wastafel en grote spiegelkast. Je komt echt helemaal tot rust in deze luxe badkamer! Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier is een aansluiting voor de wasmachine/droger (ook een aansluiting in de garage) en bereik je de vierde zeer ruime slaapkamer met de recent geplaatste dakkapel. Genoeg plek voor iedereen!

Tuinieren, relaxen & genieten
De ruime zonnige achtertuin met de royale overkapping is een echte eyecatcher. Het is de ideale plek om te genieten met vrienden en/of familie. Deze is gelegen op het westen en beschikt over een terras, een nette erfafscheiding, beplanting, een achterom en een tuinhuis. Hier berg je met gemak de fietsen en je gereedschap in op. Kortom, gaat dit jouw nieuwe plekje worden?!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1995 * Kindvriendelijke wijk de Tolberg * Open keuken met inbouwapparatuur * 4 slaapkamers * Airco in slaapkamer * Moderne en luxe badkamer * Een eigen oprit + garage * Schuifpui * Inbouwspots * Whirlpool * Royale overkapping in achtertuin * Achterom * Nieuwe dakkapel over de gehele breedte van de woning.
Overdracht
Vraagprijs €395.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1995
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 142
Energie
Label B
Geldig tot 21/10/2030
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X