fbpx
C&R Makelaars

Kastanjelaan 8 4726 BP

Bekijk op de kaart
€307.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een instapklare woning in Heerle? Surprise! Hier heb je hem gevonden hoor. Deze charmante hoekwoning in Heerle is verassend ruim en geschikt over 4 slaapkamers, een moderne keuken en badkamer. Op zoek naar een woning in een gemoedelijk dorp? Check! Maak snel een afspraak en laat je verrassen.

Entree
Welkom! Via de modern afgewerkte hal bereik je de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

Wonen & koken
Wat direct opvalt in deze uitgebouwde woonkamer is de ruimte en de fijne lichtinval. De woonkamer is voorzien van een moderne houten vloer en strak gestucte wanden. De prachtige open keuken (2019) is voorzien van de nodige inbouwapparatuur namelijk een vaatwasser, combi-oven, koelkast, quooker, inductie kookplaat en afzuigkap. Aan de achterzijde van de woonkamer bereik je via de openslaande tuindeuren de heerlijke achtertuin.

Slapen, dromen & douchen
Deze woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers waarvan drie op de eerste verdieping en een op de tweede verdieping. Alle kamers zijn voorzien van een moderne laminaatvloer en strak gestucte wanden. Ook vind je hier de moderne badkamer (2019) met inloopdouche, toilet en een dubbel wasmeubel. Op de tweede verdieping bevindt zich de royale vierde slaapkamer met grote dakkapel. Ook heb je hier ruimte voor de wasmachine/droger en de CV-ketel.

Tuinieren, zonnen & genieten
In deze heerlijke tuin is altijd een plekje in de zon en schaduw te vinden. De tuin is netjes aangelegd en voorzien van bestrating, gras en groenborders. Daarnaast beschikt deze over een schuur, overkapping voor de fietsen en een achterom.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1988 * Perceel 188 m² * Inhoud 367 m³ * Woonoppervlak 102 m² * Moderne keuken * Moderne afwerking * 4 slaapkamers * Fijne tuin *
Overdracht
Vraagprijs €307.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1988
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 102
Energie
Label B
Geldig tot 30/01/2029
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
X