fbpx
C&R Makelaars

Leede 10 4707 DW

Bekijk op de kaart
€499.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wil jij wonen in dit schitterende en ruime appartement gelegen in het luxe appartementencomplex de Leede op loopafstand van het centrum? Het appartement beschikt over een sfeervolle woonkamer met grote raampartijen en een mooi uitzicht, een zeer ruim balkon en een moderne open keuken. Daarnaast is het voorzien van een moderne badkamer met ligbad en douche, 2 slaapkamers, een bijkeuken en een parkeerplaats.

Entree
Dit appartementencomplex beschikt over een ondergrondse parkeergarage waar je de auto kunt parkeren. Rondom het appartementencomplex bevinden zich tevens voldoende parkeerplaatsen. Bij de hoofdingang bevinden zich de brievenbussen en de intercom met camera. Vanuit de hal is er toegang tot de centrale lift en de trapopgang. Via de lift of trap ga je naar de tweede verdieping.

Welkom! Ruimte, dat is het eerste wat opvalt als je de entree betreedt. Hier bevinden zich de meterkast en het modern toilet en heb je toegang tot de verschillende woongedeeltes, de woonkamer, de badkamer, de slaapkamers en de inpandige berging.

Wonen & koken
Sfeer, dat proef je als je de woonkamer in komt! Een open lichte leefruimte met grote raampartijen, een mooie laminaatvloer, behangen wanden en een airco. De ruime woonkamer biedt voldoende ruimte voor een eettafel en een gezellige zithoek. De open keuken is voorzien van composiet werkblad en diverse inbouwapparatuur van het merk Siemens, zoals een 4-pits kookplaat, combi oven, vaatwasser en een koelkast. Naast de keuken bereik je de bijkeuken met een inbouwkast, veel opbergruimte en de CV-ketel uit 2007. Via de schuifdeur in de woonkamer bereik je het ruime balkon, hier geniet je van het mooie uitzicht in de zon. Zit je liever in de schaduw? Dan kan dit ook middels het zonnescherm.

Slapen, dromen & douchen
Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met een ruime inbouwkast. De ruime badkamer beschikt over een ligbad, douche, radiator en een wastafel met spiegel. In het appartement is een aparte berging/wasruimte aanwezig welke de nodige opslagcapaciteit biedt.

Omgeving & opslag
Het appartementencomplex heeft een eigen ondergrondse parkeergarage met een eigen parkeerplaats en een fietsenhok. Het appartement is onderdeel van het appartementencomplex "De Leede" en op loopafstand van het centrum van Roosendaal. Het appartement heeft geen losse berging in de kelder.

Bijzonderheden:
* Appartementencomplex “De Leede” met lift en trap* Intercom met camera * Op loopafstand van het centrum van Roosendaal * Volledig voorzien van dubbele beglazing, laminaatvloer en behangen wanden * Ruime woonkamer met moderne open keuken * Ruim balkon * Zonnescherm * Ruime badkamer met ligbad en douche * 2 slaapkamers * CV-ketel 2007 * Eigen parkeerplaats * Fietsenhok * Apart modern hangtoilet * VVE kosten € 177 incl. opstalverzekering, onderhoud, lift en schoonmaak gemeenschappelijke ruimte * Berging/wasruimte * Bijkeuken * Airco woonkamer *
Overdracht
Vraagprijs €499.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 120
Energie
Label A
Geldig tot 19/10/2030
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (421)

X