fbpx
C&R Makelaars

Krekelberg 23 4708 KR

Bekijk op de kaart
€539.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Dit is een eersteklas beleving! Deze villa gelegen in de Tolberg heeft een uitermate nette afwerking, fijne lichte leefruimten, 3 royale slaapkamers, een ruime badkamer, een prachtige tuin en een sfeervolle woonkamer. Ruimte, zowel in als om de woning is een eigenschap die deze woning kenmerkt. Niet alleen heeft de woning energielabel A deze woning is ook nog eens voorzien van maar liefst 20 zonnepanelen. Ben jij al overtuigd? Kom dan snel een kijkje nemen!
 
Entree
Parkeer je auto op de eigen oprit of in de garage en loop met ons mee. Via de voordeur kom je in de ruime hal terecht, deze hal biedt een verbinding aan naar de meterkast (9 groepen), de toiletruimte, de trap naar de eerste verdieping en de doorgang naar de woonkamer.
 
Wonen & koken
Via de hal kom je terecht in de woonkamer, in deze ruime woonkamer kan je meerdere leuke zithoeken creëren. Door de vele raampartijen komt hier veel natuurlijk licht binnen. De moderne open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, een combi-oven, vaatwasser en een koelkast. Via de keuken kan je doorlopen naar de bijkeuken en vanuit daar weer naar de garage. Bovendien is de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming.
 
Slapen, dromen en douchen
We lopen door naar de eerste verdieping. Op deze verdieping je via de overloop terecht in drie ruime slaapkamers en één badkamer. Altijd al een kingsize bed gewild? In alle drie deze slaapkamers kan je jouw dromen werkelijkheid maken. De slaapkamers zijn voorzien van strak gestucte wanden en vloerbedekking. Deze badkamer heeft alles wat je nodig hebt! De badkamer is voorzien van twee wastafels, een douchecabine, een ligbad, een hangend toilet en een bidet toilet. Bovendien is de badkamer voorzien van een centrale afzuiging. In de woning zal je kunststof kozijnen tegenkomen met daarin HR++ glas. Via de vlizo trap in de overloop kan je de ruime zolder bereiken.
 
Tuinieren, zonnen & genieten
Houd jij van een tuin vol met privacy? Dan is dit de perfecte tuin voor jou. In deze ruime tuin kan je lekker barbecueën met familie en/of vrienden. De tuin is afgeschermd door veel groen en er staan schitterende bomen in de tuin! Maakt dit huis jou heel nieuwsgierig? Plan dan snel een bezichtiging in!
 
Bijzonderheden:
20 zonnepanelen* Fijne ligging in de Tolberg* Energielabel A* Vloerverwarming op de begane grond* ingebouwd stofzuigingssysteem* Ruime badkamer* Drie slaapkamers* CV- ketel uit 2018* Ingebouwd stofzuigingssysteem* Centrale afzuiging in de badkamer*
Overdracht
Vraagprijs €539.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1996
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 148
Energie
Label A
Geldig tot 19/08/2032
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (409)

X