fbpx
C&R Makelaars

Frans Halslaan 19 4703 GP

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Zoek jij een leuke moderne hoekwoning in het centrum van Roosendaal? Lees dan vooral verder!
Deze moderne hoekwoning is helemaal af, dus perfect wanneer jij geen zin hebt om je handjes uit de mouwen te steken. De woning is maar liefst voorzien van 9 zonnepanelen!
 
Entree
Parkeer de auto voor de deur of in de garage en loop met ons mee. Via de voordeur komen wij terecht in de ruime hal, deze hal heeft verbinding tot de meterkast, het toilet, de trap naar boven en de woonkamer. Bovendien is onder de trap nog een trapkast aanwezig in de hal.
 
Wonen & koken
Bij het openen van de deur naar de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde de leuke zithoek, door de vele raampartijen komt hier veel natuurlijk licht binnen. Als wij door de woonkamer heen lopen komen wij uit bij de open keuken. Deze zeer moderne keuken heeft alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen kokkerellen. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en bovendien een kokendwaterkraan. De vloer in de hal, woonkamer en keuken is voorzien van leuk en modern PVC. Bovendien is de begane grond voorzien van airco
 
Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal lopen wij naar boven, hier biedt de overloop een doorloop naar drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. In de in totaal vier ruime slaapkamers kan je jouw eigen kingsize bed gemakkelijk kwijt en door de vele raampartijen die aanwezig zijn, komt hier veel natuurlijk licht binnen. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Als we doorlopen naar de badkamer, kom je erachter wat een schitterende badkamer dit is! De badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche, een badkamermeubel met wastafel en een centrale afzuiging. Door verschillende moderne tegelsoorten met elkaar te combineren krijg je een heel mooie en stijlvolle badkamer!
 
Yes, nóg een laag woonplezier. De overloop van de tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Op de tweede etage bevindt zich één grote slaapkamer met een groot dakraam. Hierdoor krijg je een ruime zolder waar veel licht binnenkomt.
 
Tuinieren & genieten
Houd je van genieten in de zon, dan is dit dé ideale tuin voor jou! Deze ruime tuin op het zuiden biedt alles wat jij nodig hebt. Je kan hier gezellig barbecueën met vrienden en/of familie. Bovendien biedt de tuin ook nog eens een verbinding met de ruime garage aan van maar liefst 20 vierkante meter. Aansluitend aan de garage is ook nog de berging te bereiken.
Mocht je interesse hebben, plan dan zo snel mogelijk een bezichtiging in!
 
Bijzonderheden: Hoekwoning * Centrale ligging * Zeer moderne keuken en badkamer * 9 zonnepanelen * Tuin op het zuiden * Verwarmen met 2 airco’s * CV-ketel uit 2019 * Centrale afzuiging in de badkamer * Centrum om de hoek *
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1962
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 98
Energie
Label E
Geldig tot 13/09/2029
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X