fbpx
C&R Makelaars

Graaf Engelbrechtstraat 18 4756 AR

Bekijk op de kaart
€250.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke woning op loopafstand van verschillende voorzieningen? Dan is deze woning aan de Graaf Engelbrechtstraat 18 zeker de moeite waard! Deze instapklare sfeervolle woning beschikt over 3 slaapkamers, moderne badkamer, toffe keuken en als kers op de taart een diepe tuin met overkapping. Kortom een superleuke woning! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Parkeer je auto voor de deur of op één van je twee eigen parkeerplaatsen en treed binnen in deze sfeervolle woning aan de Graaf Engelbrechtstraat. Via de hal kun je doorlopen naar de woonkamer of toilet. De hal is voorzien van een gave visgraatvloer en strak gestucte wanden!

Wonen & Koken
Loop mee naar binnen en laat je verrassen! Deze gezellige woonkamer is voorzien van een moderne visgraatvloer met vloerverwarming en strak gestucte wanden. Zie jij jezelf hier al neer ploffen na een lange dag in die ene leuke bank die je al een tijdje voor ogen hebt? Hier ga je zeker de ontspanning vinden waar jij naar op zoek bent. Daarnaast beschikt de woning over een nette keuken welke de chef-kok in je naar boven gaat halen. Deze keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, een koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en droger en voldoende opbergruimte. Vanuit de bijkeuken bereik je de schitterende tuin met overkapping.

Slapen, Dromen & Douchen
Vanuit de trapopgang in de hal bereik je de 1e verdieping. Hier bevinden zich de 3 slaapkamers waarvan een nu gebruikt wordt als kledingkamer. en de nette badkamer. De eerste verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en strak gestucte wanden. De badkamer heeft ook alles wat je zoekt. Een bad-douche combi, toilet en wastafel. Dat wordt genieten! Daarnaast bereik je via een vlizotrap de bergzolder om alles op te bergen. Ideaal!

Tuinieren, zonnen & genieten
Zie jij jezelf al zitten in deze ruime tuin? In deze tuin is voor ieder wat wils! Ben jij toe aan de zomerse zonnestraaltjes? Dan kan je lekker in de zon gaan genieten, maar ben je meer toe aan schaduw dan kan je een leuk boek lezen onder de toffe overkapping. Door de glazen wand is de overkapping het hele jaar door een heerlijk plekje. Ideaal! Daarnaast parkeer je je auto achter de tuin in één van de twee eigen parkeervakken en loop je via de achteringang zo je tuin in! Daarnaast bestaat de mogelijkheid om van de parkeervakken een garage te maken.

*3 slaapkamers* 2 eigen parkeerplaatsen* diepe tuin* vloerverwarming* dichtbij verschillende voorzieningen*
Overdracht
Vraagprijs €250.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1956
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 82
Energie
Label D
Geldig tot 05/05/2027
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (1)

X