fbpx
C&R Makelaars

Vondellaan 93 4707 AD

Bekijk op de kaart
€260.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Zoek jij een tussenwoning dicht bij het centrum van Roosendaal? Lees dan vooral verder!
De woning is voorzien van maar liefst vier ruime slaapkamers, een hypermoderne badkamer en een nette keuken.

Entree
Parkeer de auto voor de deur en loop met ons mee. Bij binnenkomst valt gelijk de mooie vloer op. De vloer is voorzien van modern PVC en dit geeft een hele warme uitstraling. De hal is voorzien een moderne toiletruimte (2022), de meterkast, een trapkast, de trap naar boven en de deur naar de woonkamer.

Wonen & koken
Via de hal kunnen wij doorlopen naar de woonkamer, deze ruime woonkamer is voorzien van veel raampartijen waardoor er hier veel natuurlijk licht binnen komt. De begane grond is voorzien van strak gestucte wanden. Via de woonkamer kunnen wij doorlopen naar de gesloten keuken. Deze nette keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, combi-oven en een keramische kookplaat. Kortom in deze keuken kan jij al jouw creativiteit kwijt om heerlijk te kokkerellen.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal zullen wij doorlopen naar de eerste verdieping. Heb jij altijd al je eigen kingsize bed gewild? In deze slaapkamers kan je dit werkelijkheid maken. De ruime slaapkamers zijn naar eigen wens in te delen en de drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn allen voorzien van rolluiken met horren. De kozijnen zijn van kunststof en volledig voorzien van dubbelglas. Als wij doorlopen naar de badkamer zien wij gelijk wat een plaatje deze badkamer is! De hypermoderne badkamer die in 2022 geplaatst is, is voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel met wastafel, een radiator en een aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is voorzien van moderne tegels en geeft een hele warme uitstraling. Als wij via de vaste trap naar boven lopen, valt gelijk op hoe groot de zolder is. In de voorzolder hangt onder andere de CV-ketel (2016) en hier is veel opbergruimte aanwezig. De zolder is voorzien van een groot dakraam, waardoor ook hier veel natuurlijk licht binnenkomt.

Tuinieren, zonnen & genieten
Houd jij van barbecueën met vrienden en/of familie? Dan moet dat hier helemaal goed komen. Je kan in deze tuin heerlijk in de zon genieten of lekker relaxen onder de overkapping. De tuin is voorzien van meerdere stroompunten, een schuur en een achterom. De combinatie van bestrating en kunstgras zorgt ervoor dat ij nauwelijks onderhoud hebt aan deze tuin! Mocht je geïnteresseerd zijn, plan dan zo snel mogelijk een bezichtiging in!

Bijzonderheden: Gelegen nabij het centrum* Badkamer en toiletruimte uit 2022* 4 slaapkamers * stroom en buitenkraan in de tuin aanwezig* Zeer onderhoudsvriendelijke tuin* Nieuwe dakgoten* Rolluiken met horren
Overdracht
Vraagprijs €260.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1969
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 105
Energie
Label C
Geldig tot 19/08/2032
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X