fbpx
C&R Makelaars

Carneooldijk 79 4706 EM

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Op zoek naar een ruime hoekwoning in de Kortendijk? Goed nieuws! Deze woning aan de Carneooldijk (midden in het groen) heeft een fijne woonkamer met open keuken, moderne toilet en badkamer, 4 slaapkamers, een bijkeuken en een privacy volle achtertuin. Bovendien is de woning ook nog eens voorzien van zonnepanelen. In de buurt vind je speelveldjes, park, basisscholen en fiets je binnen 10 minuten naar het centrum van Roosendaal. Kortom, van dit huis ga je optimaal genieten! Met wie kom jij een kijkje nemen?
 
Entree
Parkeer je auto achter de woning op het parkeerterrein en loop achterlangs of via het voetpad mee naar de voordeur. Via de hal van de woning bereik je de meterkast, toiletruimte en loop je door naar de woonkamer.
 
Wonen & koken
Kom binnen in de gezellige woonkamer welke is voorzien van een linoleumvloer en strak gestucte wanden. Daarnaast bereik je vanuit de woonkamer de keuken en de trap naar de 1e verdieping. Ruimte heeft de woonkamer zeker, droom jij van een leuke ruime bank en een royale eetkamertafel dan ben je hier zeker aan het juiste adres want het kan allemaal! Houd jij daarnaast van kokkerellen? In deze keuken kan je helemaal losgaan! De keuken beschikt over een 5-pits kookplaat, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken bereik je de bijkeuken, vanuit hier loop je door naar de achtertuin.
 
Slapen, dromen en douchen
Vanuit de trap in de woonkamer kom je op de overloop van de 1e verdieping, hier vind je 3 ruime slaapkamers, welke zijn voorzien van gestucte wanden. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas. Terug naar de overloop en door naar de badkamer. Deze nette badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, badkamermeubel met wastafel, hangend toilet en een doorloop naar het washok. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger te vinden. Vanuit de vaste trap op de overloop bereik je de 2e verdieping. Op de overloop is genoeg bergruimte beschikbaar en daarnaast kom je bij nog een royale slaapkamer.
 
Tuinieren, zonnen en genieten
Vanuit de bijkeuken en/of de achterom kom je in de achtertuin en wat een ruime tuin is dat zeg! In deze diepe tuin kun je altijd een plekje in de schaduw of zon vinden. Ook is er een tuinhuisje met overkapping aanwezig. Hier kan je gemakkelijk de fietsen kwijt. Hoe gemakkelijk is dat! Zie jij jezelf hier al zitten met je vrienden? Genieten van een heerlijke barbecue!
 
Bijzonderheden: Dak vernieuwd van het woonhuis * Bijkeuken aanwezig* 6 Zonnepanelen* Energielabel B * Kunststof kozijnen * Dubbelglas * Zij tuin * Groot perceel * Aan park gelegen * Goed geïsoleerd *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1976
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 128
Energie
Label B
Geldig tot 28/10/2029
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X