fbpx
C&R Makelaars

Abdijberg 6 4707 MV

Bekijk op de kaart
€245.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wonen in een kindvriendelijke buurt, op loopafstand van kinderboerderij Minnebeek? Dan is deze gezellige tussenwoning iets voor jou! De woning heeft maar liefst vier slaapkamers! Is dit iets voor jou? Lees vooral verder!

Entree
Parkeer je auto voor de deur en loop vooral met ons mee! Bij binnenkomst in de hal zie je direct het mooie laminaat op de vloer en de nette spachtelputz wanden. In de hal heb je gelijk verbinding tot het toilet, de meterkast, de trap en de deur naar de woonkamer.

Wonen en koken
Als wij doorlopen naar de woonkamer vallen de vele raampartijen gelijk op, hierdoor komt er veel natuurlijk licht binnen. Via de woonkamer kan je gelijk doorlopen naar de open keuken. Deze nette keuken is voorzien van een gaskookplaat en een koelkast. De keuken is uitgebouwd waardoor er veel meer werkruimte aanwezig is. De gehele woning is voorzien van dubbelglas behalve één slaapkamer.

Slapen, dromen en douchend
Via de trap in de hal lopen wij naar de eerste etage. De overloop op de eerste etage biedt de verbinding aan naar drie ruime slaapkamers en de badkamer. Door de aanwezigheid van een opbouw zijn de slaapkamers heel erg ruim! Als je altijd al je eigen kingsize bed had gewild, in deze slaapkamers heb je aan ruimte geen gebrek! In de slaapkamers komt veel natuurlijk licht binnen. De slaapkamers zijn voorzien van een modern laminaat op de vloer. De eerste verdieping is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen.
De badkamer is voorzien van een douchecabine, badkamermeubel met wastafel en een hangend toilet. De badkamer is voorzien van een nette tegelvloer-en wanden. Wij zullen via de vaste trap naar de tweede verdieping lopen. OP de tweede verdieping is de vierde slaapkamer te vinden, hier bevinden zich ook de aansluitingen van de wasmachine en droger.

Tuinieren, zonnen & genieten
In de tuin (noordwest) Kun je heerlijk relaxen en volop genieten van de rust. Geen groene vingers? Aan deze tuin heb je nauwelijks onderhoud nodig. De tuin is voorzien van een stenen schuur, een achterom en een zonnescherm. In deze tuin kan je heerlijk barbecueën met familie en/of vrienden. Je kan er ook voor kiezen om een fijne lounge set buiten te zetten en heerlijk te genieten van de zon. Mocht je interesse hebben in de woning, plan dan zo snel mogelijk een bezichtiging in!

Bijzonderheden:
Ketel uit 2014 (eigendom)* Modern laminaat* Kruipruimte aanwezig* Tuin op het noordwesten* Zowel kunststof als hardhouten kozijnen* Achterom en een schuur* Dakisolatie* Opbouw op eerste verdieping*
Overdracht
Vraagprijs €245.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 116
Energie
Label B
Geldig tot 25/05/2032
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X