fbpx
C&R Makelaars

Sint Josephstraat 12a 4702 CW

Bekijk op de kaart
€255.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

We heten je welkom aan de Sint Josephstraat 12a in Roosendaal! Om de hoek van de binnenstad van Roosendaal, de uitvalswegen en het station, vind je deze gezellige bovenwoning in, jawel die gewilde jaren ‘30 woning. Deze karakteristieke woning is voorzien van een sfeervolle woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers en een dakterras op het zuiden gelegen. Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Via de voordeur zijn we binnengekomen, we lopen de gestoffeerde trap op naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van laminaatvloer en spachtelputz wanden. Hier bevindt zich ook de trapkast.

Wonen en koken
Aangekomen in de woonkamer zien we de nette laminaatvloer en de spachtelputz wanden, een inbouwkast en 2 schouwen! Deze leefruimte is perfect voor te ontspannen. De keuken is voorzien van een koelkast, combi-oven, 4-pits-gasfornuis, afzuigkap en bordenvol kastruimte. Let’s eat aan de ontbijttafel in de keuken. Achter de keuken bevindt zich de ruimte bijkeuken en het toilet. Via de woonkamer en de keuken is er toegang tot het royale dakterras.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal zijn we aangekomen op de tweede verdieping. Hier vind je de warmte terug in het huis, de 3 ruime slaapkamers zijn ideaal. Hier kunnen de kinderen lekker terugtrekken en spelen met het speelgoed of die gedroomde inloopkast kan hier gerealiseerd worden! De badkamer vind je op de eerste verdieping. De neutrale badkamer beschikt over een inloopdouche en badkamermeubel en wastafel.

Tuinieren zonnen en genieten
Deze woning is voorzien van een riante dakterras met overkapping. De overkapping beschikt over een doorzichtig dak, sterrekijken in de avond onder de overkapping zou hier kunnen! Het dakterras is gelegen op het zuidoosten.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1930 * Inloopdouche * Ruime berging op de begane grond * Woonkamer en badkamer voorzien van rolluiken * 2 schouwen * Dakterras op het zuidoosten * 3 slaapkamers*
Overdracht
Vraagprijs €255.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1930
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 117
Energie
Label C
Geldig tot 23/08/2028
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X