fbpx
C&R Makelaars

Kortendijksestraat 23 4706 CA

Bekijk op de kaart
€305.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een fijne woonspot is dit! Deze tweekapper gaat jou zeker bevallen met veel ruimte op de begane grond, 15 zonnepanelen en een diepe, zonnige tuin met weids zicht. De woning heeft een lichte woonkamer, ruime keuken en een badkamer en bijkeuken op de begane grond. Op de verdiepingsvloer vind je 3 slaapkamers en op zolder kan je met gemak de kerstspullen opbergen. In de tuin staat een berging met heerlijke overkapping. Met wie wil jij daar goed vertoeven?

Welkom
Parkeer je auto in de straat en loop mee naar de voordeur, die verscholen gaat achter de gezellig aangeplante groenstrook. Stap binnen in de hal met trapopgang naar de verdieping en loop mee naar de woonkamer, welkom!

Wonen & koken
Een gezellige sfeer en ruimte heeft de woonkamer te bieden. Er is genoeg ruimte om een zithoek en eethoek in te richten. In de woonkamer is onder de trapopgang ook een bergkast, ideaal om je stofzuiger en andere items op te bergen! Loop via de halfopen doorgang mee naar de keuken, hier is genoeg werkruimte om heerlijk te koken of bakken. De moderne rechte opstelling is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser, landelijke kraan met spoelbak, koelkast en een oven. Via de keuken of langs de achtertuin stap je het tussenportaal binnen. Hier is de badkamer en een separaat toilet. De badkamer heeft een ligbad met douchescherm, wastafel met meubel en een designradiator. Als we verder lopen, komen we in de bijkeuken met de aansluitingen voor een wasmachine en wasdroger en in een kastenwand is de C.V. combiketel geplaatst. De bijkeuken geeft je genoeg opbergruimte en toegang tot de achtertuin.

Slapen, dromen & douchen
We gaan met de trap naar boven. De overloop geeft toegang geeft tot drie fijne slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een inbouw kastenwand, handig voor het opbergen van je kleding. Bij het openen van de gordijnen van de slaapkamers aan de achterzijde van de woning heb je een weids groenrijk uitzicht, hoe heerlijk wakker worden is dat iedere ochtend!

Tuinieren, relaxen & genieten
Bij deze fijne woning hoort ook een heerlijke tuin. Kies een plekje op een van de bestrate terrassen, geniet van het zonnetje en komt tot rust met het groenrijke zicht van de hoge bomen. De tuin is aangelegd met bestrating en gazon. Zit je liever beschut? Check! Achterin de tuin staat een houten berging met ruime overkapping, waaronder het heerlijk vertoeven zal zijn of waar je je helemaal uit kan leven na het plaatsen van een buitenkeuken of barbecue.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1931 * Perceel 222 m2 * Woonoppervlakte 99 m2 * Berging met overkapping * 3 slaapkamers * Nette, ruime keuken * Badkamer begane grond * Weids uitzicht achterzijde * Centrale ligging * Diepe, zonnige tuin *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €305.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2023-03-15
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1931
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 99
Energie
Label A
Geldig tot 24/09/2032
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (420)

X