fbpx
C&R Makelaars

Meirstraat 26 4751 AD

Bekijk op de kaart
€750.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw! Staat jouw droomwoning écht te koop? Ja, deze vrijstaande luxe afgewerkte woning met karakteristieke Vlaamse schuur heeft het allemaal te bieden op een riant perceel van 1.495 m²! Dit is nou zo'n woning wat je écht even van binnen moet bekijken en waar je omarmd word door de moderne afwerkingen. De beleving en het contact met buiten is optimaal en de leefruimtes zijn zeer aangenaam. De Vlaamse schuur ademt dankzij de vele authentieke details in iedere vierkante meter sfeer en charme uit. De fraaie achtertuin is de grote kers op de taart van deze woning, wát een weids vrij uitzicht! Hier kun je heerlijk in de zon zitten, maar ook is er een prachtige overkapping. Hier wonen is genieten, geeft rust en ruimte voor het hele gezin, elke dag opnieuw! Kom jij het beleven?

Welkom
Parkeer je auto comfortabel op je eigen oprit waar ruimte is voor meerdere auto's. Loop mee naar de voordeur, zodat we de hal kunnen betreden. Achter deze hal, gaat een heerlijk woongenot verscholen, welkom in dit paradijsje!

Wonen & Koken
De eerste ruimte die we gaan bekijken na de hal, is de keuken. Op de begane grond zijn vele gezellige uren te beleven, dat je bijna niet zult kunnen kiezen waar je het liefste wilt zitten. We hebben een ruime woonkeuken, waar het heerlijk tafelen is met het hele gezin of vrienden. De keuken is ingericht met een royaal eiland met koelkast, vaatwasser, combi-oven, quooker, stoomoven en inductie kookplaat, waar de heerlijkste maaltijden gekookt kunnen worden. Geen zorgen voor koude voeten als je wat langer aan het tafelen bent, de vloerverwarming onder de gietvloer geeft een aangename warmte! Vanuit de keuken is het elk moment van de dag genieten van het uitzicht op de tuin. Als je de keuken al een grote leefruimte vindt, loop dan langs de tuindeuren met zijlichten maar eens mee naar de woonkamer. Wát een ruimte en lichtinval! De riante raampartijen maken de beleving en het contact met buiten optimaal. Plof neer in de bank en mijmer gewoon lekker weg met het zicht op de landelijke stijl van de karakteristieke Vlaamse schuur gevel. Die stalramen zijn de key om in je gedachten weg te dwalen. Via de woonkamer loop je via tuindeuren naar de overkapping met afsluitbare glazen wand zodat je in alle jaargetijden kan genieten van de prachtige tuin. Is er nog meer ruimte op de begane grond? Ja hoor, een bijkeuken met daarin de toiletruimte, een kastenwand en een doorloop naar de kleedkamer met aansluitend een moderne badkamer. Wil je liever slapen en baden op de begane grond? Neem dan de kleedkamer in gebruik als slaapkamer, zodat je gelijkvloers kan wonen. Laten we ons even gaan verwonderen van de inrichting van de badkamer, prachtig! Het ronde bad heeft een prominente plaats gekregen, wat het ook zeker verdiend! Deze badkamer staat garant voor de nodige ontspanning, neem een lekker bubbelbad of geniet van een douche. Je shampoo en handdoeken kan je kwijt in het badmeubel met twee waskommen en een spiegelwand. Als we terug lopen naar de woonkeuken, kunnen we via een afsluitbare trapopgang een kijkje gaan nemen wat de verdieping je allemaal te bieden heeft.

Slapen, Dromen & Douchen
Aangekomen op de overloop met dakraam, kan je wat spullen opbergen achter de knieschotten. We hebben op de verdieping 3 slaapkamers en een toiletruimte. Alle drie de slaapkamers hebben vooral veel lichtinval door de dakkapel. Open 's ochtends je gordijnen en kijk of je in de vergezichten de paarden kunt zien grazen. Goedemorgen, dat is pas ontspannen je dag beginnen! Het gezin hoeft geen discussie te hebben over wie de slaapkamer krijgt waarmee je de paarden kan spotten want alle drie de slaapkamers kunnen van dat uitzicht genieten! Heb je het zomers niet graag te warm tijdens het slapen? Zet de airco aan en je hebt alsnog een goede nachtrust. De slaapkamer aan de linkerzijde heeft een vaste kastenwand, ideaal voor het opbergen van je kleding.

Tuinieren, Zonnen & Genieten
Een van de grootste pluspunten van deze woning is het verrassend grote en privacyvolle perceel! Hier kan je met mooi weer tuinieren of gewoon heerlijk relaxen. De tuin is fraai aangelegd, biedt meerdere zithoeken, genoeg speelruimte en als extra kijk je overal ver weg. Deze vergezichten creëren nog meer diepte en maken deze plek uniek. Hier leef je een vakantiegevoel en dat het hele jaar door! Er is zelfs ruimte voor het houden en stallen van bijvoorbeeld pony's of geitjes. De monumentale Vlaamse schuur ademt dankzij de vele authentieke details in iedere vierkante meter sfeer en charme. De Vlaamse schuur heeft houten balken, fraaie stalramen, een rieten kap en er zijn meerdere toegangsdeuren. Op dit moment is het in gebruik als een open opslagruimte en een aparte fitnessruimte. Er is een vaste trapopgang naar de open verdieping van de schuur, wat ook naar eigen smaak en wens ingericht kan worden. De ruime afsluitbare overkapping is de perfecte plek om te chillen, maar ook om op koele avonden buiten te leven. Over deze parel raken we eigenlijk niet uitgepraat. Ben jij net zo enthousiast geworden? Wij wandelen graag met je mee door de prachtige woning en achtertuin!

Bijzonderheden:
Oorspronkelijk bouwjaar 1960 * Gerenoveerd en gemoderniseerd * Aanbouw woonruimte * Elektrische vloerverwarming keuken en badkamer * Elektrische groepenkast in 2019 vernieuwd met 23 groepen * Grotendeels houten kozijnen met dubbel glas en rolluiken * Dakkapel met kunststof kozijn en HR++ glas * Camerasysteem met alarminstallatie * Authentieke Vlaamse schuur met rieten kap in 2021 onderhouden * Airco * Overkapping * Prachtige achtertuin met weids zicht * Hier wil je wonen!

Bestemmingsplan:
Het huis en bijbehorende grond en bijgebouw hebben in het vigerende bestemmingsplan ‘’Eerste herziening bestemmingplan Buitengebied Halderberge’’ de enkelbestemming "Bedrijf", met de functieaanduiding ‘’Specifieke vorm van bedrijf - dakdekkersbedrijf’’ en een gedeelte van de weidegrond heeft daarin de enkelbestemming ''Agrarisch''. Echter in overleg met de gemeente Halderberge is er een wijzigingsprocedure gestart om hier een andere bestemming, namelijk "Wonen’’ toe te kennen. Kosten (legeskosten) m.b.t het wijzigen van de bestemming komen voor verkoper. De verwachting is dat de bestemming eind 2022 is gewijzigd. De procedure omtrent bestemmingsplanregelgeving behoort tot het onderzoeksgebied van een koper en daarom kan noch onze opdrachtgever/verkoper, noch C&R Makelaars hieromtrent enige aansprakelijkheid aanvaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €750.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1960
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 213
Energie
Label C
Geldig tot 06/09/2032
Indeling
Aantal kamers 9
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
X