fbpx
C&R Makelaars

Van Lenneplaan 52 4707 LN

Bekijk op de kaart
€275.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime hoekwoning met berging en een tuin op het zuidwesten gelegen? Deze woning is zeer gunstig gelegen nabij de kinderboerderij, winkels en scholen. Daarnaast beschikt de woning over een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, een open keuken en een houtkachel, 4 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Via de voordeur bereik je de hal voorzien van een laminaatvloer en een uitgebreide meterkast. Via de hal bereik je de woonkamer, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Wonen & koken
Via de hal loop je het leefgedeelte binnen. De woonkamer, met houtkachel, biedt ruimte voor een comfortabele zithoek en in het verlengde hiervan is er ruimte voor de eettafel. Dankzij de grote raampartijen, zowel aan de voor en achterzijde is het hier heerlijk licht! De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis met afzuiging, een oven, koelkast en een vaatwasser. Terwijl je aan het kokkerellen bent, klets je gezellig bij met de tafelgasten!

Slapen, dromen & douchen
Via de trap kom je op de overloop welke toegang geeft tot 2 slaapkamers + 1 kamer die je kunt gebruiken als kledingkamer/babykamer of berging, een apart toilet en de badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche, vast wastafelmeubel en een designradiator. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping met een voorzolder met CV-ketel en de aansluiting van de wasmachine en droger en de derde slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een kunststof dakkapel, een vaste kastenwand, bergruimte achter de knieschotten en een parketvloer.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de achterdeur in de woonkamer bereik je de zonnige achtertuin. De achtertuin is netjes aangelegd met een terras, nette erfafscheiding, een berging en een achterom. Zie jij jezelf hier al genieten van een BBQ met vrienden en familie?

Bijzonderheden:
* Hoekwoning * Berging * Achterom * Sfeervolle woonkamer * Open keuken met inbouwapparatuur * Houtkachel * achtertuin op het zuidwesten gelegen * Badkamer met ligbad en douche * 3 slaapkamers * Dakkapel * HR++ dubbele beglazing * Kunststof kozijnen * Draai-/kiepramen, horren en aan de achterzijde rolluiken *
Overdracht
Vraagprijs €275.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1971
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 107
Energie
Label B
Geldig tot 22/05/2025
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X