fbpx
C&R Makelaars

Wesemaelestraat 4 4724 AG

Bekijk op de kaart
€550.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een vrijstaande woning in Wouw? Zoek dan niet verder, jouw droomhuis staat hier te koop! De woning is voorzien van een mega op -en uitbouw. Laten we een rondje door de woning lopen.
 
Entree
Parkeer de auto op de oprit naast de woning of in de garage en loop met ons mee naar de voordeur. Bij aankomst in de hal valt gelijk de moderne pvc-vloer op, deze is doorgetrokken in de hele woonkamer en keuken. In de hal kan je onder andere toegang krijgen tot de toiletruimte, meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de doorgang naar de woonkamer. Bovendien kan je ook naar binnen via de salon aan de rechterzijde van de woning.
 
Wonen & koken
Laten we doorlopen naar de woonkamer. Deze ruime woonkamer schikt over meerdere raampartijen waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Bovendien beschikt de woonkamer over een houtkachel (ter overname) en kan jij hierin je eigen hoekbank gemakkelijk kwijt! Als wij doorlopen naar de keuken valt het royale kookeiland direct op. Deze keuken is hypermodern en geplaatst in 2020. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, stoomoven, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en een kokend waterkraan. Bovendien is hier voldoende ruimte om een ruime eettafel kwijt te kunnen waar jij met heel de familie gezellig kan eten en drinken. Via de woonkamer kan je de salon bereiken. Deze ruime salon kan gemakkelijk gebruikt worden als kantoorruimte. Als wij verder doorlopen komen wij in de bijkeuken terecht. Deze ruimte is ideaal voor de wasmachine en droger, hier kan je bovendien nog een toiletruimte en een douche vinden.
 
Slapen, dromen en douchen
Laten we doorlopen naar de eerste verdieping, deze is voorzien van modern laminaat en een combinatie van spachtelputz en strak gestucte wanden. Op deze verdieping vind je 3 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is bovendien voorzien van een ruime inloopkast. Zullen we naar de badkamer lopen? Wat een plaatje is dit! Deze badkamer (2019) is hypermodern en van alle gemakken voorzien. De badkamer is voorzien van een schitterende inloopdouche, een ligbad, een badkamermeubel met wastafel, een hangend toilet en een radiator. Nu we deze schitterende woning hebben doorlopen, gaan we de tuin eens bekijken.
 
Tuinieren, zonnen en genieten.
De tuin is voorzien van een combinatie tussen groen en bestrating, hier kan je meerdere zitplekken creëren. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een ruime overkapping, waar jij heerlijk kan barbecueën met vrienden en/of familie.
 
Bijzonderheden: Vrijstaande woning* Instapklaar* Energielabel C* Zonnepanelen (huur)* Opbouw + aanbouw in 2020* Badkamer uit 2019* Keuken uit 2002* Modern kookeiland* Modern pvc en laminaat* 3 slaapkamers* Spouw- en vloerisolatie* Overkapping* Houtkachel ter overname* Gelijkvloers wonen mogelijk*
Overdracht
Vraagprijs €550.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1959
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 176
Energie
Label C
Geldig tot 11/10/2032
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (32)

X