fbpx
C&R Makelaars

Hulsdonksestraat 150 4708 AD

Bekijk op de kaart
€575.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Een vrijstaand (uitgebouwd) pand, volledig gemoderniseerd en verduurzaamd op een geweldige leuke plek! Daar kwamen wij vrij snel achter bij de eerste ontmoeting met Hulsdonksestraat 150. Tellen we daar de ruimte in het huis, de fijne indeling en een perceel van circa 1500m2 bij op dan is dit een ware belevenis.
Het kan niet anders dat er een brede glimlach op je gezicht ontstaat bij het zien van de presentatie. Ervaar het licht in de living, met houthaard en openslaande tuindeuren en dan die prachtige keuken, dit is puur genieten. Bekijk ook de tuin en je snapt waarom wij dit een te gekke woning vinden op een bijna niet te evenaren plek, wat een vrijheidsgevoel!

Entree
Parkeer je auto op de ruime oprit of in de garage en loop met ons mee. Bij binnenkomst in de hal valt gelijk de moderne plavuizenvloer op. Als wij doorlopen vanuit de hal richting de woonkamer valt gelijk op hoeveel ruimte er aanwezig is!??

Wonen & koken
Vanuit de hal lopen wij door naar de ruime woonkamer. Deze is volledig voorzien van dezelfde plavuizenvloer met vloerverwarming. Wat meteen opvalt is de fijne lichtinval door de grote raampartijen. In de koudere maanden geniet je van de houthaard met warmtespiraal. De eyecatcher van de woonkamer is toch echt de keuken. Deze is voorzien van een modern spoeleiland met veel werkruimte. De keuken is verder voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en een inductiekookplaat. Via de woonkamer kan je doorlopen naar de bijkeuken, deze bijkeuken is ideaal om de wasmachine en droger kwijt te kunnen.

Slapen, dromen en douchen
Laten we teruglopen naar de hal, hier lopen we via de trap naar de eerste verdieping. Alle kids een eigen kamer is geen probleem met de 5 slaapkamers. Op de eerste verdieping zijn de 4 slaapkamers voorzien van nette laminaatvloer in combinatie met strak gestucte wanden.
In deze woning kan je kiezen tussen twee schitterende badkamers. De eerste badkamer is voorzien van een hele ruime inloopdouche, een badkamermeubel met waskom en schitterende tegels. De inloopdouche is voorzien van een inbouw regendoucheset. De tweede badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad en een hangend toilet. Deze badkamer is ook voorzien van moderne tegels in combinatie met de gestucte wanden. Via de vaste trap lopen wij door naar de tweede verdieping. Deze is voorzien van een voorzolder met boilers en slaapkamer nummer 5.

Tuinieren, zonnen en genieten
Deze tuin is geweldig! Dit verwacht je echt niet als je langs deze woning komt. Een enorm perceel met meerdere schuren, garage en overkappingen. Daarnaast vind je een vijver, moestuin, fruitbomen en heb je de mogelijkheid om dieren te houden. Maar de kers op de taart van deze woning bevindt zich achterin de tuin. In combinatie met een buitenverblijf met overkapping vind je een overdekt en verwarmd zwembad. De ruimte beschikt over een veel licht door de grote raampartijen en een grote schuifpui.

Verduurzaming
- Alle buitenmuren, inclusief berging voorzien van spouwmuur isolatie (Grijze HR++EPS Parels)
- Beneden verdieping zijn kozijnen voorzien van HR ++ glas (geluidswerend treinen)
- Bovenverdieping zijn kozijnen voorzien van HR ++ glas
- Badkamer zijn kozijnen voorzien van HR ++ glas (geluidswerend treinen)
- Zolder zijn kozijnen voorzien van HR++ glas
- Geen gasaansluiting
- Houthaard met warmtespiraal
- 2 x boilers (tap en verwarmingswater)
- 30 zonnepanelen 295Wp
- 3 zonnecollectoren met 75 heatpipes
- Airco (verwarmen en koelen)
- Volledig geïsoleerd.

Bijzonderheden: *Volledig gemoderniseerd en verduurzaamd* Zwembad * Droomhuis * Gasloos* Houthaard * 5 slaapkamers *
Overdracht
Vraagprijs €575.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1964
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 173
Energie
Label A
Geldig tot 30/09/2032
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X