fbpx
C&R Makelaars

Jordaensplein 14 4703 LX

Bekijk op de kaart
€245.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Op zoek naar een leuke tussenwoning met 3 slaapkamers? Op de begane grond beschikt deze woning over een tegelvloer met vloerverwarming, nooit meer koude voetjes dus! Daarnaast heeft de woning een moderne keuken met inbouwapparatuur, kunststof kozijnen met dubbel glas en een gezellige tuin met achterom. Maar dat niet alleen, de woning ligt in een leuke buurt bij verschillende winkels en uitvalswegen. Ben jij al enthousiast geworden? Lees dan vooral verder.

Entree
Via de voordeur kom je in de hal terecht van deze leuke woning. De hal geeft je toegang tot de meterkast, toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer en een inbouwkast.

Wonen & koken
Via de hal kom je in de woonkamer waar aangenaam veel licht naar binnen valt. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en granol wanden. De ruimte laat zich gemakkelijk indelen met een aparte zithoek en een ruime eettafel. Ook is de woning voorzien van dubbelglas en kunststof kozijnen. De moderne keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuiging, vaatwasser en combi-magnetron.

Slapen, dromen & douchen
De overloop op de eerste verdieping geeft je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De nette badkamer is uitgevoerd met een douche en wastafel. De eerste verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en granol wanden. Op de eerste verdieping ligt niet alleen laminaat, maar ook een sportvloer met EVA schuim en tapijt De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizo trap en is zeer geschikt als extra berging.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de keuken bereik je de fijne achtertuin met achterom. De bewoners hebben hier een mooie ruimte gecreëerd welke voor hen gebruikt wordt als mancave, deze ruimte is natuurlijk precies zo in te richten hoe jij het maar wilt! De tuin is netjes aangelegd dus hier ga je heel wat uurtjes doorbrengen!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1956 * Woonoppervlakte 96 m2 * 3 slaapkamers* moderne keuken* nette badkamer* Vloerverwarming* Kunststof kozijnen* Dubbelglas* Overkapping en achterom* * Relaxte buitenruimte
Overdracht
Vraagprijs €245.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1956
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 96
Energie
Label D
Geldig tot 25/10/2022
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X