fbpx
C&R Makelaars

Diepenbrocklaan 33 4702 HE

Bekijk op de kaart
€285.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wil jij je nieuwe woning graag helemaal je eigen plekje maken? Dan is deze hoekwoning met veel ruimte en een heerlijke tuin dé kans om je eigen thuis te creëren! De woning heeft 3 ruime slaapkamers, een badkamer met aparte toiletruimte op de verdieping en een hobbykamer met trapopgang naar de tweede verdieping. Je kan lekker tuinieren in de voor- en achtertuin en je fiets kan je opbergen in de berging. En dit alles in een groene en kindvriendelijke wijk met veel speelruimte. Kom jij een kijkje nemen?

Welkom
Parkeer je auto voor de deur en loop via de aangelegde voortuin mee naar de voordeur. Stap binnen en wees welkom! In de hal vinden we de trapopgang naar de verdieping, toiletruimte en een handige trapkast/ voorraadkast. Laten we een kijkje gaan nemen wat de woning je allemaal te bieden heeft!

Wonen & koken
In de woonkamer zal de lichtinval je zeker opvallen, wat fijn om het zonnetje binnen te laten schijnen door die enorme ramen! Er is hier genoeg ruimte voor het plaatsen van een loungebank en een eettafel. Als we doorlopen komen we in de ruime keuken. Door de ruimte in de U-vorm keukeninrichting heb je veel plek voor het bereiden van heerlijke maaltijden of om lekker te bakken. Aan de ontbijtbar kan je 's ochtends op je gemak lekker zitten en genieten van je kop koffie.

Slapen, dromen & douchen
Aangekomen op de overloop van de eerste verdieping heb je toegang tot de ruime kamers. Er zijn twee ruime slaapkamers, beide met een fijne lichtinval. De badkamer heeft een douchecabine en een wastafel met meubel. Heb je liever een ligbad? Er is nog ruimte over met de huidige indeling! Naast de badkamer is een aparte toiletruimte, ideaal om op de verdieping te hebben. In deze ruimte is het ook mogelijk om je wasmachine aan te sluiten. De derde kamer op deze verdieping is in te richten zoals jij wenst, je kan bijvoorbeeld de trapopgang naar de zolderverdieping afsluiten zodat het een extra slaapkamer kan zijn of je maakt er een inloopkast van of gebruikt het als thuiswerkplek. Mogelijkheden genoeg in deze kamer! Nieuwsgierig geworden hoe de zolder is ingericht? Hier vind je een nette slaapkamer met Velux dakraam en een voorzolder. Op de voorzolder is de C.V. combiketel geplaatst. In de slaapkamer heb je een handige opbergruimte in het dakbeschot.

Tuinieren, zonnen & genieten
De woning heeft een nette voortuin met een bestraat looppad naar de voordeur, verschillende planten en een haag als afscheiding van het naastgelegen plantsoen met wandelpad. De achtertuin is grotendeels voorzien van bestrating en heeft een plantenborder aan beide zijden. Achter in de tuin staat nog een dubbele berging, ideaal voor het opbergen van je fiets, gereedschap en tuinmeubelen! Met je fiets kan je via de achterom poort aan de zijkant gemakkelijk op pad gaan.

Bijzonderheden
Bouwjaar 1962 * Energielabel C * 3 slaapkamers met mogelijkheid tot 4e slaapkamer * Ruime woonkamer met halfopen keuken * U-vorm keukenopstelling * Voortuin en achtertuin * Dubbele berging * Kindvriendelijke wijk *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €285.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1962
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 110
Energie
Label C
Geldig tot 08/11/2032
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X