fbpx
C&R Makelaars

Sint Theresiastraat 39 4703 AL

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze leuke tussenwoning met 3 slaapkamers, berging én garage is gelegen nabij speeltuin de Kade, ideale woning dus voor het gezin! De lichte woonkamer heeft een sfeervolle gashaard en moderne open keuken. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een fraaie badkamer. De derde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. In de achtertuin is het heerlijk vertoeven onder de overkapping. In de berging kan je je fiets pakken en via de achterom boodschappen gaan doen en je auto is gemakkelijk te parkeren in de garage, handig! Kom jij een kijkje nemen?

Welkom
Parkeer je auto aan straat voor de deur (of in de garage) en loop mee naar de voordeur. Stap binnen in de hal en wees welkom! In de hal is de meterkast, trapopgang naar de verdieping en kunnen we doorlopen naar de woonkamer.

Wonen & koken
De woonkamer heeft een fijne lichtinval door de grote ramen en staat in een open verbinding met de keuken. In de woonkamer is een knusse sfeer te maken met de fraaie inbouw gashaard, hier zit je in de wintermaanden heerlijk te genieten van een borrel! De moderne keuken is in de lengte opgesteld naast het eetgedeelte. Hierdoor kan je tijdens het koken lekker meekletsen met jouw gasten of de kinderen in de gaten houden, terwijl jij de lekkerste gerechten bereid. De keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, magnetron, afzuigkap en oven met gasfornuis. Via de woonkamer loop je door naar de bijkeuken, hier is de toiletruimte, wasmachine aansluiting en kan je met gemak een extra koelkast kwijt, ideaal! Via de bijkeuken loop je zo de achtertuin in, maar laten we eerst naar de verdiepingen gaan kijken!

Slapen, dromen & douche
Via de trapopgang in de hal, komen we aan op de overloop van de eerste verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en een waskom. Een fraai detail in de badkamer, is het rondje raampje! Via de trapopgang op de overloop kunnen we doorlopen naar de tweede verdieping. Daar is de derde slaapkamer met veel daglicht via de dakkapel en een handige bergruimte.

Tuinieren, zonnen & genieten
De voortuin is gedeeltelijk bestraat en heeft voldoende ruimte om jouw fiets of scooter even weg te zetten. De achtertuin is volledig bestraat en voorzien van een overkapping. Hier kan je een heerlijke lounge hoek creëren, zodat je ieder seizoen kan genieten van de buitenlucht. Aan de achterzijde van de tuin is de garage met berging, hier plaats je met gemak een auto en in de berging kun je al jouw tuingereedschap kwijt.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1941 * Woonoppervlakte 101 m² * Perceel 169 m² * Tussenwoning * Lichte woonkamer met moderne open keuken * Sfeervolle gashaard * 3 slaapkamers * Overkapping * Garage met berging *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2023-09-01
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1941
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 101
Energie
Label D
Geldig tot 27/07/2032
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X