fbpx
C&R Makelaars

Boomhoefstraat 29 4724 AZ

Bekijk op de kaart
€325.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Hier wil je wonen: Instapklaar, voorzien van 8 zonnepanelen, een kindvriendelijke omgeving in een rustig woonhofje, op loopafstand van het centrum van Wouw en dichtbij uitvalswegen! Deze woning heeft een moderne keuken waar je heerlijk kunt kokerellen en toch met je gasten in contact bent. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de moderne badkamer, waar het heerlijk ontspannen is. Daarnaast vind je op de tweede verdieping een zeer ruime overloop die je in kunt richten als thuiswerkplek en nog een ruime vierde slaapkamer. De tuin staat garant voor een heerlijke zitplek of speelplaats, met een zonnescherm. Er is een aparte garagebox, waar je jouw auto of scooter droog kunt stallen. Kortom, deze woning wil je komen bezichtigen!

Welkom
Loop het gezellige woonhof in en kom via de voordeur een kijkje nemen in de woning, welkom! De hal geeft toegang tot de woonkamer, het moderne toilet, meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Loop je mee naar de living?

Wonen en koken
De woonkamer is voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming, structuurverf wanden, kunststof kozijnen en dubbel glas. Wat direct opvalt is de fijne lichtinval en warme sfeer. Zie jij jezelf al kokkerellen terwijl je gasten aan de eettafel zitten? De moderne half open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en gasfornuis.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de overloop van de verdieping vind je de drie ruime slaapkamers en de moderne badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een doorlopende laminaatvloer en spachtelputz wanden. De badkamer beschikt over een inloopdouche, dubbele waskom met granietblad en meubel, ligbad en toilet. Kortom, alles wat je nodig hebt! Via de vaste trap op de overloop bereik je de tweede verdieping. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer en strak gestucte wanden. De overloop is zeer ruim en kun je gebruiken als werkplek / kantoorruimte met daarnaast de vierde slaapkamer, die een heerlijke daglicht krijgt door de dakkapel.

Tuinieren, zonnen & genieten
De gezellige en onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van moderne tuintegels en kunstgras. Voor de opslag van fietsen, een scooter of de auto kun je terecht in de garagebox, die vlakbij de woning is gelegen.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1997 * Woonoppervlakte 113 m2 * Perceel 104 m2 * Inhoud 377 m3 * 4 slaapkamers * Moderne open keuken met inbouwapparatuur * Moderne Badkamer * Volledig voorzien van dubbelglas * Onderhoudsvriendelijke achtertuin *Garagebox nabij de woning * 8 zonnepanelen * Gedeeltelijk rolluiken

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €325.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1997
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 113
Energie
Label B
Geldig tot 31/07/2025
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (31)

X