fbpx
C&R Makelaars

Angelusberg 5 4707 NL

Bekijk op de kaart
€325.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een fijn (t)huis is dit! Deze tweekapper ligt in de wijk Tolberg nabij kinderboerderij Minnebeek en wandelgebied Molenbeekpad en is precies wat je zoekt. Denk hierbij aan een inpandige garage, vier ruime slaapkamers, een nette keuken, een badkamer met ligbad en douche en een ruime tuin op het zuid-westen gelegen. Ben jij benieuwd geworden, plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto op de ruime oprit waar je met gemak twee auto's kan plaatsen. Welkom!
Vanuit de hal bereik je de meterkast en de deur naar de woonkamer. Daarnaast is de hal voorzien van een tegelvloer en granol wanden. Laten we doorlopen naar de woonkamer.

Wonen en koken
De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer en door de vele raampartijen in de woonkamer komt er veel natuurlijk licht binnen. De woonkamer heeft voldoende plek voor een zithoek en een ruime eettafel. Zie jij jezelf al genieten van een glas wijn voor de kachel? Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken, welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis met oven en afzuiging en een koelkast. Tevens is er een losse vaatwasser aanwezig. Via de keuken bereik je de bijkeuken welke voorzien is van de wasmachineaansluiting en koelkast. Tevens is deze ruimte multifunctioneel inzetbaar, zoals een werkkamer of speelkamer. Via deze ruimte bereik je de inpandige garage. Het toilet met fonteintje vindt je in de tussenhal, die tevens toegang biedt tot de trap naar de eerste verdieping.

Slapen, dromen en douchen
Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst drie slaapkamers en de badkamer. Deze slaapkamers zijn voorzien van een vinyl vloer en een combinatie van granol en behang wanden. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Vervolgens lopen wij door naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine met douchebak en een wastafel. Op de tweede verdieping bevindt zich de voorzolder en de vierde slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een dakraam en voldoende ruimte voor zowel een groot bed, bureau en (slaap)bank.

Tuinieren, zonnen en genieten
Wat een fijne tuin om in te ontspannen! Doordat de tuin op het zuiden-westen ligt is hier veel zon en kan er dus volop van genoten worden. De achtertuin is te bereiken via de keuken en bijkeuken en is voorzien van terras met sierbestrating, zonnescherm, beplanting en gras. Verder is er een tuinhuis aanwezig, hier stal je met gemak jouw tuingereedschap en fietsen.

Bijzonderheden:
* Tweekapper voorzien van ruime oprit * Kindvriendelijke locatie * Inpandige garage met elektrische deur * Open keuken met inbouwapparatuur * Achtertuin op het zuid-westen * Vier slaapkamers * Zonnescherm * Tuinhuis
Overdracht
Vraagprijs €325.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1984
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 121
Energie
Label C
Geldig tot 16/11/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X