fbpx
C&R Makelaars

't Zand 47 4707 VX

Bekijk op de kaart
€895.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

‘Als deze prachtige woning ooit te koop komt, dan wil ik ‘m!' Met deze zin slaan we de spijker op zijn kop over de gedachte die bij velen wel eens opspeelt als je erlangs fietst of wandelt. Deze onder architectuur gebouwde villa in ’t Zand is gelegen op een bosperceel, wanneer je heerlijk aan het dineren bent kijk je uit naar het bos en zie je de eekhoorntjes in de bomen springen. Daarnaast straalt de woning luxe uit en is deze voorzien van een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, een luxe leefkeuken met kookeiland en inbouwapparatuur, 2 verdiepingen voorzien van 5 ruime slaapkamers en een moderne badkamer en een fijne tuin rondom de woning met een overdekt terras. Kortom, jouw sprookje komt hier uit! Met wie kom jij een kijkje nemen?

't Zand
Gelegen op één van de mooiste locaties in Roosendaal. Een stijlvol ontwerp met een luxe uitstraling en veel groen zijn de kenmerken van deze woonomgeving met luxueuze woningen. Dit nieuw stukje Roosendaal ligt aan de rand van de stad tegen het bos aan, vlakbij alle voorzieningen. In de buurt bevinden zich onder meer speeltuinen, winkels, scholen, parken en de bossen. Binnen 20 minuten bereik je Breda. Andere grote steden zoals Rotterdam en Antwerpen zijn binnen 40 minuten met de auto te bereiken.

Entree
Een mooi aangelegde grote voortuin met eigen oprit, waar meerdere auto's geplaatst kunnen worden en je gebruik kan maken van de carport of garage. Welkom! Vanuit de voordeur bereik je de ruime hal, deze hal geeft je toegang tot de meterkast, het moderne hangtoilet, de sfeervolle woonkamer, de trappenkast en de trap naar de eerste verdieping.

Wonen en koken
De gehele woning is voorzien van een woonbeton vloer met vloerverwarming en strak gestucte wanden. De royale woonkamer beschikt over grote raampartijen waardoor het daglicht hier rijkelijk binnenstroomt. Heerlijk, want daglicht is altijd fijn. De woonkamer en de keuken zijn tevens voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin, waardoor binnen en buiten in elkaar overlopen. De luxe leefkeuken met kookeiland beschikt over kastruimte, luxe inbouwapparatuur, te weten een inductie kookplaat met afzuiging, oven, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Zo wordt koken een feestje!

Garage & opbergruimte
Vanuit de keuken bereik je de ruime inpandige garage, waar de nodige spullen opgeborgen kunnen worden. Deze geeft ook toegang tot de badkamer op de begane grond, deze is voorzien van een badkamermeubel met wastafel, een inloopdouche en toilet. Je hebt de mogelijkheid om de garage deels om te bouwen tot slaapkamer op de begane grond.

Slapen, Dromen & Douchen
Via de trap in de hal bereik je de eerste verdieping, deze is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien en beschikt over een badmeubel met dubbele wastafel, een inloopdouche en een toilet. Tevens is deze badkamer ook modern en luxe afgewerkt met moderne tegels. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en een apart toilet. Vanaf nu wordt je elke morgen wakker met een mooi uitzicht over het bos!

Tuinieren, Zonnen & Genieten
De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 414 m2! De tuin beschikt over diverse gezellige terrassen. In de zomer zoek je verkoeling en kun je heerlijk tafelen in de schaduw op het terras onder de overkapping. Daarnaast biedt de tuin veel privacy en krijg je hier een echt vakantiegevoel!

Bijzonderheden:
* Onder architectuur gebouwde villa in 't Zand * Bosperceel 414 m2 * Luxe villa op toplocatie * Royale woonkamer met veel lichtinval * Gehele woning voorzien van woonbeton met vloerverwarming en strak gestucte wanden * Luxe leefkeuken met kookeiland en luxe inbouwapparatuur * Luxe ruime badkamer eerste verdieping * 5 slaapkamers * Inpandige ruime garage * Moderne badkamer op begane grond * Mogelijkheid tot slaapkamer begane grond* Ruime oprit * Zonnige achtertuin met overkapping * Gasloze woning * Energieneutraal * Airco’s * Ingebouwde rolluiken * Lucht-warmtepomp * waterontharder aanwezig *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €895.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 2020
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 229
Energie
Label A_P
Geldig tot 12/12/2032
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (409)

X