fbpx
C&R Makelaars

Wouwseweg 16 4703 BR

Bekijk op de kaart
€289.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Vol enthousiasme nemen we je mee, dit is exact wat we bedoelen als we praten over een huis met karakter! Deze leuke hoekwoning beschikt over een sfeervolle woonkamer met houthaard, gesloten keuken, ruime badkamer, bijkeuken met wasruimte, twee slaapkamers en een bergzolder. Daarnaast heeft de woning een leuke achtertuin met overkapping en berging! Eigenlijk raken we niet uitgepraat, en tijdens een bezichtiging vertellen we je graag alles over deze woning! Kom jij snel een kijkje nemen?

Entree
Parkeer je auto op een van de parkeervakken aan straat (met vergunning) of op de parkeerplaats achter de woning. Via de voordeur kom je in de hal terecht, welke toegang geeft tot de meterkast en de woonkamer. Welkom!

Wonen & koken
De sfeervolle woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, spachtelputz wanden en wanden afgewerkt met behang. Door de grote raampartijen komt er veel natuurlijk licht binnen. De ruimte laat zich gemakkelijk delen in een aparte zithoek en eetgedeelte. Een leuk detail van de woonkamer is de houthaard, hier geniet je in de koude wintermaanden van een heerlijk glas rode wijn op de bank. Vanuit de woonkamer lopen we door naar de gesloten keuken, welke beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser en 5-pits gasfornuis met oven. Ook heeft deze keuken een eiland met barretje, een ideaal plekje om jouw ontbijt in alle rust te nuttigen en de dag op het gemak te starten! Vanuit de keuken lopen we door naar de bijkeuken, welke toegang geeft tot het toilet, de wasruimte en bergzolder. Via de bijkeuken lopen we zo de achtertuin in, maar laten we eerst boven gaan kijken!

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de overloop op de eerste verdieping bereik je de twee slaapkamers en de ruime badkamer. Deze verdieping heeft een houten vloer, wanden afgewerkt met behang en gestucte wanden. De masterbedroom is ruim genoeg om jouw kingsize bed in kwijt te kunnen! Via een trappetje naar beneden bereiken we de badkamer, welke is voorzien van een toilet, wastafel, ligbad en douche.

Tuinieren, zonnen & genieten
Bij lekker wonen hoort ook lekker buiten kunnen zijn, en in deze achtertuin komt dat zeker wel goed! De achtertuin heeft bestrating, plantenborders, een houten berging en achterom. Genieten doe je in de houten overkapping, hier is een gezellig hoekje gecreëerd waar je na een drukke werkdag wat ontspanning kunt opzoeken.

Bijzonderheden:
* Gelegen nabij het centrum * Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval * gesloten keuken * Bijkeuken met wasruimte * Fijne achtertuin met berging en overkapping* Twee slaapkamers * Ruime badkamer met douche en ligbad * Achterom * Rolluiken

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €289.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1883
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 112
Energie
Label F
Geldig tot 07/06/2028
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (421)

X