fbpx
C&R Makelaars

Klein Brabant 104 4707 DT

Bekijk op de kaart
€435.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Bieden vanaf € 435.000

Ben jij op zoek naar een gelijkvloerse woning nabij het centrum van Roosendaal? Dan is dit wellicht de droomwoning voor jou! Deze woning heeft veel te bieden, namelijk een ruime woonkamer met gashaard, open keuken, bijkeuken, twee slaapkamers, badkamer met inloopdouche én bad en een netjes aangelegde achtertuin. Bovendien parkeer je jouw auto droog in de garage met elektrische deur en is de gehele woning voorzien van elektrische rolluiken. Ben jij al enthousiast geworden? Lees dan vooral verder!

Entree
Parkeer je auto aan straat of in de garage en loop via de onderhoudsvriendelijke voortuin naar de woning. Via de voordeur kom je in de hal terecht van deze leuke woning, welke toegang geeft tot de woonkamer en meterkast. Welkom!

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de living valt meteen op hoe veel natuurlijk licht er binnen valt door de grote raampartijen. De ruimte laat zich gemakkelijk indelen in een aparte zithoek en eetgedeelte. Tijdens de koude wintermaanden geniet jij van een spannend boek voor de haard op de bank. De open keuken gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat, koelkast, vaatwasser en oven. De dag goed starten doe jij aan de eettafel in de keuken, waar je met een kopje koffie en de krant rustig de dag begint. Via de woonkamer lopen we door naar de bijkeuken, welke gelegen is achter de garage. Hier vindt je een ingebouwde kast, de wasmachine aansluiting en een extra aansluiting voor een koelkast.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de woonkamer lopen we naar de tussengang, welke toegang geeft tot het toilet, de badkamer, de twee slaapkamers en de technische ruimte. De masterbedroom is ruim van afmeting, hier kun je met gemak jouw kingsize bed in kwijt! Ook is deze kamer voorzien van een airco, ideaal voor de warme zomernachten! De tweede slaapkamer kun je gebruiken als logeerkamer, maar wellicht maak jij hier liever jouw studeerkamer van. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, centrale afzuiging en een wastafelmeubel met wastafel.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de woonkamer of bijkeuken bereik je de fijne achtertuin met achterom. De tuin heeft de perfecte ligging, want je hebt de hele dag zon! Verder is de tuin voorzien van bestrating, plantenborders en schuttingen. Voor het opbergen voor tuingereedschap of het stallen van jouw fiets kun je terecht in de houten berging. Past deze woning helemaal binnen jouw wensenlijstje? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1992 * Halfvrijstaand gelijkvloerse woning * Nabij het centrum * Gehele woning voorzien van elektrische rolluiken * Voorkant van de woning is voorzien van een elektrisch zonnescherm * Ruime woonkamer met gashaard * Open keuken met bijkeuken * Garage met elektrische deur * Twee slaapkamers * Badkamer met inloopdouche en ligbad * Achtertuin met bering en achterom * Technische ruimte met CV-ketel en droger aansluiting * Airco (6 jaar oud)

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €435.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1992
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 109
Energie
Label C
Geldig tot 09/01/2033
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X