fbpx
C&R Makelaars

Kalsdonksestraat 144 4702 ZJ

Bekijk op de kaart
€225.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wie wil er nu niet wonen in een woning die klaar is voor gebruik, een goede ligging heeft in Roosendaal en veel leefruimte heeft? Als dit jouw kenmerken zijn, dan is deze bovenwoning bij uitstek geschikt voor jou! Deze bovenwoning biedt namelijk een fijne leefruimte in de living en woonkeuken en vanwege de praktische indeling, zoals 3 slaapkamers en een privacyvol dakterras, is het geschikt voor een breed publiek van starters tot gezinnen! Kom jij een kijkje nemen?

Entree
Parkeer je auto aan straat en loop mee naar de voordeur. Stap binnen in de eigen entree met ruimte voor het stallen van je fiets of de kinderwagen. Via de trapopgang komen we aan op de overloop. Hang hier je jas op en loop mee naar de woonkamer. Welkom!

Wonen en koken
Op de eerste verdieping stappen we als eerste de woonkamer binnen. Wat je direct op zal vallen is de ruimte én lichtinval, heerlijk! Er is een schouw met sfeerhaard, waar je gezellig tijdens de winterdagen voor kunt zitten. Laten we doorlopen naar het tussenportaal, waarin we de toiletruimte en een vaste kast vinden. En dan de woonkeuken, nog zo'n ruimte waar plek is om gezellig te tafelen met vrienden en familie! De keuken is in hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vriezer en vaatwasser. De eyecatcher van deze keuken is het vrijstaande gasfornuis met oven!

Slapen, douchen & zonnen
Aangrenzend aan de woonkeuken kunnen we een kijkje gaan nemen in de badkamer. Deze is modern afgewerkt en ingericht met een inloopdouche, dubbele wastafel met badmeubel en designradiator. Ook kan in het wastafelmeubel de wasmachine netjes geplaatst worden. Als we doorlopen naar de gang met bergkast, kunnen we de slaapkamers gaan bekijken. Deze bovenwoning heeft maar liefst 3 slaapkamers! Via de achterste slaapkamer kunnen we op het gezellige dakterras gaan kijken. Op het dakterras is tegen de achtergevel een fraaie overkapping geplaatst, zodat je in alle jaargetijden kan genieten van de buitenlucht! Het ruime dakterras biedt volop privacy en is gelegen op het Zuid-oosten, heerlijk vertoeven dus!

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1938 * Woonoppervlakte 125 m² * Houten kozijnen grotendeels voorzien van isolerende beglazingen * Rolluiken * Airconditioning * C.V. combiketel uit 2010 * Moderne keuken en badkamer * 3 slaapkamers * Woonkeuken * Ruim dakterras met fraaie overkapping * Bovenwoning * Bestemming detailhandel waarbij Wonen is toegestaan *
Overdracht
Vraagprijs €225.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1938
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 125
Energie
Label F
Geldig tot 15/11/2026
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X