fbpx
C&R Makelaars

Laan van Europa 183 4701 DB

Bekijk op de kaart
€349.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een royaal appartement op loopafstand van het centrum van Roosendaal? Dan is dit wellicht hét appartement voor jou! Het appartement is gelegen op de derde woonlaag en is onder andere voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer (mogelijkheid tot twee), een nette badkamer, een eigen parkeerplaats in de garage, een berging op de gang van de woonverdieping en een royaal balkon. Wordt jij al enthousiast? Dan zien we je graag snel aan de Laan van Europa 183!
 
Entree
Via de hoofdingang zullen wij met de lift naar het appartement gaan. Bij binnenkomst in het appartement valt direct de ruime hal op. De hal beschikt over een toiletruimte, een meterkast en een doorgang naar alle kamers. Het appartement heeft een laminaatvloer en spachtelputz wanden. Zullen we doorlopen naar de woonkamer?
 
Wonen & Koken
De royale woonkamer is voorzien van grote raampartijen, waardoor hier veel natuurlijk licht binnenkomt. In deze woonkamer kan je een ruime zithoek en apart eetgedeelte creëren. Via de woonkamer kunnen wij doorlopen naar de keuken. Deze open keuken heeft voldoende opbergruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, afzuigkap, vaatwasser en gaskookplaat.
 
Slapen, dromen en douchen
Het appartement beschikt over één slaapkamer, welke ligt tegen het balkon. In de slaapkamer kan je met gemak jouw kingsize bed kwijt! Ben jij op zoek naar een appartement met twee slaapkamers? Dan is ook dit appartement een kanshebber voor jou! Van de ruime slaapkamer kunnen met een paar kleine aanpassingen twee slaapkamers gecreëerd worden, de extra deur zit er namelijk nog. Je kunt het precies zo indelen hoe jij het wilt! De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en een sauna (kan worden overgenomen). In het appartement is ook nog een berging aanwezig, hier staat de CV-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.
 
Balkon
Het appartement is voorzien van een royaal balkon, hier kan je heerlijk genieten van de zon en het leuke uitzicht dat het appartement biedt. Daarnaast beschikt het Ligapark over een gemeenschappelijke afgesloten binnentuin.
 
Bijzonderheden:
Luxe appartement* Gelegen in het centrum* Ruim balkon* Parkeerplaats (nummer 4) en gezamenlijke fietsenstalling* Aparte berging op de woonlaag* Een slaapkamer (twee mogelijk)* Royale woonkamer* Cv-ketel uit 2020

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €349.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 2005
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 98
Energie
Label A_P
Geldig tot 10/01/2033
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X