fbpx
C&R Makelaars

Lavadijk 255 4706 KZ

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Op zoek naar een leuke tussenwoning met maar liefst vijf slaapkamers? Bekijk dan zeker deze fijne woning, waar je volop geniet van rust en groen in deze kindvriendelijke wijk. Deze woning beschikt over een lichte woonkamer, half open keuken met inbouwapparatuur, nette badkamer met ligbad en een gezellige achtertuin met overkapping én berging. Ook is er in de voortuin een extra berging aanwezig, de ideale plek om jouw fietsen te stallen! Maar dat niet alleen, de woning ligt in een leuke buurt op loopafstand van een winkelcentrum met verschillende winkels zoals een supermarkt, kapper en kledingzaak. Ben jij al enthousiast geworden? Lees dan vooral verder!

Entree
Parkeer je auto op een van de parkeervakken voor de woning. Via de onderhoudsvriendelijke voortuin met stenen berging bereiken we de voordeur, welkom! De hal geeft toegang tot de meterkast, het toilet en de woonkamer. De hal is voorzien van een grindvloer met vloerwarming, welke doorloopt op de hele begane grond.

Wonen & koken
In de half open keuken wordt er gekookt op gas en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, oven en magnetron. Via de keuken kom je in de woonkamer waar aangenaam veel licht naar binnen valt. De ruimte laat zich gemakkelijk indelen met een aparte zithoek en eetgedeelte. De trap naar de eerste verdieping bereiken we via de aparte hal aan de achterzijde van de woning. Loop je mee naar boven om de slaapkamers te bekijken?

Slapen, dromen & douchen
De overloop op de eerste verdieping geeft je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Deze verdieping heeft een laminaatvloer en gestucte wanden. De betegelde badkamer is uitgevoerd met een toilet, ligbad, wastafelmeubel met wastafel. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning, hier kun je met gemak jouw kingsize bed in kwijt! De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap, hier bevinden zich slaapkamer vier en vijf. Door de kunststof dakkapel zijn beide kamers net van formaat. Op de overloop is de CV-ketel geplaatst samen met de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de gang aan de achterzijde van de woning bereik je de fijne achtertuin met achterom. De tuin is gelegen op het zuiden, netjes & onderhoudsvriendelijk aangelegd en is voorzien van bestrating, plantenborders, overkapping en houten berging. Een heerlijke plek om heel wat uurtjes in door te brengen!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1981* Woonoppervlakte 112 m2* Vijf slaapkamers* Half open keuken* Badkamer met ligbad* Fijne achtertuin met overkapping en achterom* Twee bergingen* Infrarood panelen op de eerste verdieping t.b.v. verwarming

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1981
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 112
Energie
Label B
Geldig tot 20/01/2033
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X