fbpx
C&R Makelaars

Bredaseweg 198 4702 KX

Bekijk op de kaart
€245.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Starters opgelet! Ben jij op zoek naar een leuke en instapklare tussenwoning. Dan is deze woning wellicht iets voor jou. Deze woning is voorzien van een gezellige leefruimte, een half open keuken met inbouwspots, twee slaapkamers, sfeervolle overkapping. Ook bevind zich op loopafstand een park met speeltuin. Geniet van de tuin op het zuiden waar de zon heel de zomer in de tuin blijft schijnen. Kom jij binnenkort een kijkje nemen?

Entree
Parkeer je auto voor de deur en loop direct naar de voordeur. Welkom! Via de voordeur kom je in de hal terecht welke voorzien is van een laminaatvloer. Tevens geeft deze ook toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Wonen en koken
Wat een gezelligheid! De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en strak gestucte wanden. Ook geeft de woonkamer toegang tot het toilet. De ruimte laat zich makkelijk indelen met een aparte zithoek en eetgedeelte. Laten we doorlopen naar de keuken. De moderne keuken beschikt over sfeervolle inbouwspots. Hou jij van kokkerellen dan is deze keuken met inbouwapparatuur perfect voor jou! De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en een 5-pits gasfornuis. Tijdens het koken heb je uitzicht op de heerlijke tuin.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal kom je op de eerste verdieping. Vanuit de overloop bereik je twee nette slaapkamers, de badkamer en een wasruimte. De ruime badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een ingebouwde wastafelmeubel. Ook beschikt de eerste verdieping over een wasruimte met wasmachine aansluiting. Vanaf de overloop kun je met de vlizotrap naar vliering, waar jij al jouw spullen gemakkelijk kan opbergen.

Tuinieren, zonnen en genieten
De sfeervolle achtertuin is gelegen op het zuiden. De achtertuin is keurig bestraat en vrijwel onderhoudsvrij. De overkapping is ideaal om de zomer door te brengen. Zie jij jezelf al in deze zonnige tuin achter de bbq staan? Ook beschikt de tuin over een achterom.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1945 * woonoppervlakte 83 m2 * Instapklare tussenwoning * Moderne half open keuken * Sfeervolle overkapping * Achterom * Bijna volledig voorzien van kunststof kozijnen * CV-ketel 2015 * Rolluiken *Bieden vanaf € 245.000

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €245.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1945
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 83
Energie
Label D
Geldig tot 29/04/2025
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X