fbpx
C&R Makelaars

Gerard Walschaplaan 40 4707 CS

Bekijk op de kaart
€350.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar de perfecte gezinswoning? Dan hebben we hem gevonden! Deze ruime en lichte tussenwoning met maar liefst 4 slaapkamers ligt gelegen in de Kroeven en is dichtbij het centrum. Op de begane grond ligt een mooie PVC visgraat vloer. De woning beschikt over een moderne keuken uit 2019 met spoeleiland, houten kozijnen met dubbel glas en een betegelde tuin op het noorden met een achterom. Daarnaast heeft dit huis een energielabel A, super duurzaam dus! Ben jij al enthousiast geworden? Lees dan snel verder.

Entree
Via de voordeur kom je deze leuke woning binnen. De hal geeft je toegang tot de meterkast, de woonkamer, een modern betegeld toilet en de trap naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een mooie PVC visgraat vloer.

Wonen & koken
Via een prachtige zwarte taats schuifdeur kom je binnen in de aangenaam lichte leefruimte. Je oog valt direct op de moderne open keuken met spoeleiland. Deze keuken bevat diverse inbouwapparatuur zoals combi-oven, combi-stoomoven, vaatwasser, Quooker, koelkast en een inductie kookplaat. Daarnaast bevat de woonkamer dezelfde mooie PVC visgraat vloer als de hal. Door de lange woonruimte komen eten en wonen gemakkelijk samen. Ook is de woning voorzien van dubbelglas en houten kozijnen, die recent geschilderd zijn. Door de gezellige en knusse inrichting van de woonkamer met uitzicht op de heerlijke tuin voel je je hier direct thuis.

Slapen, dromen & douchen
De overloop op de eerste verdieping geeft je toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De master bedroom beschikt over een ruime inloopkast. De nette badkamer bevat een ligbad, een wastafel, een toilet en een douche. De eerste verdieping is voorzien van een nette laminaat vloer en structuurverf wanden. Via een onderkwart trap bereik je op de tweede verdieping een overloop. De overloop geeft je toegang tot de vierde slaapkamer en een wasruimte met bergingsmogelijkheden die eventueel ook uitgebreid kan worden tot 5e slaapkamer.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de woonkamer betreedt je via openslaande deuren de heerlijke tuin op het noorden. De bewoners hebben hier recent een mooie betegelde tuin van gemaakt met genoeg speel en lounge ruimte, zodat jij zo lang mogelijk kan genieten van het heerlijke weer. De tuin bevat een houten vrijstaande berging, een buitenkraan en is ook te bereiken via een achterom. Handig voor de fietsen!
Zie jij jezelf hier al helemaal wonen en genieten? Neem dan contact met ons op.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2007 * Woonoppervlakte 132 m2 * 4 slaapkamers * Moderne keuken * Tuin op het noorden * Nette badkamer * Energielabel A * Houten kozijnen * Dubbelglas * Achterom * CV-ketel uit 2007 * Inloopkast * Buitenkraan voor en achter *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €350.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2023-09-01
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2007
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 132
Energie
Label A
Geldig tot 07/10/2028
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (409)

X