fbpx
C&R Makelaars

Amberberg 119 4707 NR

Bekijk op de kaart
€350.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Bewoon jij straks deze leuke halfvrijstaande woning in de Tolberg? Deze woning gelegen op een rustige locatie heeft het allemaal: een sfeervolle woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, nette badkamer, ruime achtertuin met overkapping en een garage. Bovendien heeft de woning 16 zonnepanelen en een energielabel A! Is dit precies wat jij zoekt? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging!

Welkom
Parkeer je auto op de oprit of in de garage en loop mee naar de voordeur, die toegang geeft tot de hal. In de hal bevinden zich het moderne toilet, meterkast, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer. Welkom!

Wonen & koken
Laten we eerst een kijkje nemen in de woonkamer, deze heeft een fijne lichtinval en moderne uitstraling door de tegelvloer! In de woonkamer is plaats voor een zithoek en een lange eettafel, om gezelschapspellen te spelen of om aan te eten. Ook is de woonkamer voorzien van airconditioning, ideaal voor de warme zomermaanden of als verwarming in de winter! De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en combi-oven. In de keuken is nog voldoende ruimte voor het plaatsen van een extra eettafel of ontbijtbar. Wordt dit jouw favoriete plekje om de dag rustig te starten met een kopje koffie? Naast de keuken is nog een ruimte gelegen, waar bijvoorbeeld een extra zithoek gecreëerd kan worden of een thuiswerkplek. Vanuit daar heb je toegang tot de achtertuin via de openslaande deuren en naar de garage. De garage is ruim van afmeting en is voorzien van een keukenblok, koelkast, wastafel en wasmachine/-drogeraansluiting. Vanuit de garage heb je ook toegang tot de achtertuin, maar laten we eerst boven gaan kijken!

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en een luik naar de bergzolder. Deze verdieping heeft een vloer afgewerkt met tapijt. De hoofdslaapkamer is ruim van afmeting, hier kun je met gemak jouw kingsize bed kwijt! Een luxe detail van deze slaapkamer is de airconditioning. Zo slaap jij tijdens de warme zomermaanden ook als een roos! De nette badkamer is voorzien van een toilet, wastafelmeubel met wastafel, ligbad en douche. Via het luik op de overloop is de bergzolder te bereiken, de ideale ruimte voor het opstallen van bijvoorbeeld de kerstspullen. Zullen we een kijkje gaan nemen in de achtertuin?

Tuinieren, relaxen & genieten
Bij deze halfvrijstaande woning hoort ook een heerlijke tuin! De voortuin is aangelegd met bestrating en plantenborders. De ruime achtertuin gelegen op het zuid-westen is voorzien van bestrating, plantenborders, gras, een overkapping, een houten berging en achterom. Kies een plekje op één van de bestrate terrassen, geniet van het zonnetje en komt tot rust met het groenrijke zicht van de erfafscheiding aan de achterzijde. Klus je graag? De garage biedt je genoeg ruimte voor het plaatsen van een werktafel of kan dienen als bergruimte.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1983 * Perceel 372 m2 * Woonoppervlakte 108 m2 * Ruime oprit * Garage * Drie slaapkamers * Nette badkamer * Airconditioning in de woonkamer en hoofdslaapkamer * Ruime achtertuin met overkapping en berging * 16 zonnepanelen * Energielabel A

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €350.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1983
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 108
Energie
Label A
Geldig tot 01/12/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X