fbpx
C&R Makelaars

Noordsingel 28 4714 HB

Bekijk op de kaart
€309.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Yes, dit is weer zo’n pareltje waarbij het hele plaatje klopt! Gelegen op een toplocatie in de kindvriendelijke straat Noordsingel. Deze ruime twee-kapper beschikt over alle eigenschappen van ultiem woongenot. Zo is er een sfeervolle woonkamer met elektrische haard, open keuken, praktijkruimte aan huis en nog veel meer. Daarnaast kom je helemaal tot rust in de stijlvolle achtertuin gelegen op het Zuiden. Plan snel een bezichtiging in en let’s enjoy al het moois wat Noordsingel 28 te bieden heeft!

Entree
Parkeer de auto comfortabel op de oprit en kom binnen via de overdekte voordeur. Welkom! De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Hang je jas op in de garderobe en loop mee naar de woonkamer.

Wonen & koken
Aan de voorzijde van de woonkamer is een gezellige zithoek gecreëerd. Wat een fijne plek is dit! Heerlijk om - vooral die donkere dagen - bij de elektrische haard zitten. De woonkamer beschikt over een laminaatvloer. Terwijl je aan de eettafel zit heb je prachtig uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin. Kletsen en kokkerellen kan in de open keuken gemakkelijk. De open keuken geeft toegang tot de achtertuin. Vanuit de achtertuin heb je toegang tot de praktijkruimte. Altijd al gedroomd van een kantoorruimte of een eigen salon aan huis, hier kan het gemakkelijk gerealiseerd worden!

Slapen dromen & douche
Vanuit de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Vanuit de overloop heb je toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en apart toilet. De master bedroom beschikt over vloerbedekking en twee grote dakramen. De tweede ruime slaapkamer is netjes voorzien van een laminaatvloer. De net afgewerkte badkamer beschikt over een douche, wastafel met meubel en een ligbad. Hier kan je heerlijk tot rust komen.

Tuinieren, zonnen & genieten
Wat een plaatje! In deze gezellige tuin heb je heel veel ruimte, privacy en de gunstige ligging op het zuiden verzekert jou van heerlijk veel zon de hele dag door! Geniet van de overkapping, kijk naar de vissen in de vijver of pak de barbecue alvast maar uit de schuur want hier ga je zeker genieten!

Bijzonderheden
*Bouwjaar 1984 *Woonoppervlakte 104 m2 *Tuin op het zuiden *Open keuken *Twee slaapkamers *Elektrische haard *Praktijkruimte * Oprit

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €309.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding DIRECT
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1984
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 104
Energie
Label B
Geldig tot 19/08/2032
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
X