fbpx
C&R Makelaars

Duivenstraat 76 4711 KC

Bekijk op de kaart
€159.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wil jij een woning helemaal naar eigen wens en smaak inrichten en afwerken? Dan hebben wij de perfecte kluswoning voor jou! Deze vrijstaande woning ligt centraal in het dorpje Sint Willebrord op vijf minuten afstand van het centrum. Daarnaast ligt de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts drie minuten rijden. Is dit precies wat jij zoekt en sta jij klaar om je handen uit je mouwen te steken? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Wonen en koken
Via de voordeur kom je binnen in de hal waar zich de trapopgang naar de eerste verdieping bevindt. De woonkamer is compleet gestript, dus je kan gelijk aan de slag! De woonkamer beschikt over grote raampartijen en geeft toegang tot de meterkast. Creer jij hier binnenkort jouw woonkamer, eethoek en droomkeuken?

Slapen dromen en douchen
Vanuit de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping kunnen twee slaapkamers gerealiseerd worden en een badkamer.

Tuin en overige ruimtes
De tuin is gelegen op het noordoosten. De achtertuin beschikt over een riante schuur, schuttingen en een heleboel potentie!

Bijzonderheden
*Bouwjaar 1940 *Woonoppervlakte 74 m2 *Riante schuur *Woning momenteel wind en waterdicht *Geschatte kosten qua materialen € 60.000 (excl. arbeidsuren) *Diverse vergunningen aanwezig: begane grond achterzijde mag 3 meter uitgebouwd worden met een opbouw ter behoeven van twee extra slaapkamers (zie tekeningen architect), de begane grond voorzijde uitbouwen inclusief aansluitende dakkapel (zie tekeningen architect) *Nutsvoorzieningen aanwezig *Elektra kast geheel vervangen *Nieuwe meterkast (12 groepen, 2 3-fases groepen) *Voorbereiding zonnepanelen aanwezig

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €159.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1940
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 74
Energie
Label G
Geldig tot 15/03/2032
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Vergelijkbare woningen (2)

X