fbpx
C&R Makelaars

Canadeselaan 2 4703 AB

Bekijk op de kaart
€450.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een vrijstaande woning dicht bij alle voorzieningen? Dan ben je hier bij de Canadeselaan 2 op het juiste adres! De karakteristieke luiken geeft de woning de perfecte uitstraling wat het verdient! De woning beschikt over vier slaapkamers waarvan één op de begane grond, moderne keuken én riante tuin op het zuiden. Dit is zo’n pareltje, wie droomt er niet van! Zet jij de verhuisdozen klaar?

Entree
Parkeer je auto op de oprit of in de garage en loop mee richting de overdekte voordeur. Welkom in de ruime hal welke toegang geeft tot de meterkast, het toilet, een slaapkamer, de keuken, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Wonen & Koken
Laten we beginnen bij de keuken, dit is een gezellige leefruimte waar je met het hele gezin aan tafel kan schuiven. Sta jij klaar om nieuwe recepten te maken? In deze keuken heb je al het apparatuur om aan de slag te gaan. De keuken is voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en 4-pitsgasfornuis met afzuigkap. In de keuken bevindt zich een kleine berging met de wasmachine-/drogeraansluiting en de trap naar de kelder, dit is de ideale plek om je voorraden lekker koel te bewaren. Vanuit de keuken kunnen via een luik kijken naar de woonkamer, leuk detail! De L-vormige woonkamer is deels voorzien van behang en deels voorzien van witte schroten wat een leuke sfeer geeft aan de leefruimte. Doormiddel van de openslaande deuren hebben we heel veel lichtinval in de woonkamer ook hebben we toegang tot de royale tuin. Op de begane grond bevindt zich nog een extra kamer voor verschillende doeleindes. Tover jij deze ruimte om net als de vorige bewoners als een kantoorruimte of ben jij opzoek naar een slaapkamer op de begane grond. Hier is het allemaal mogelijk!

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamer, een badkamer en diverse opbergkasten. De slaapkamers zijn voorzien van nette laminaat vloeren en schroten. De slaapkamer aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning beschikken over een ruime inbouwkast, dit geeft genoeg ruimte voor al jouw kleding. De badkamer beschikt over een toilet, douche en wastafel met badmeubel. De badkamer is ook voorzien van een dakkapel waardoor er voldoende lichtinval is.

Tuinieren, zonnen en genieten
Hier is altijd het zonnetje te vinden, niet alleen door de grootte van de tuin maar ook doordat de tuin is gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van bestrating, gazon, een berging en een pergola. Rond het gazon is beplanting aangelegd. Ook is de tuin voorzien van een volgroeide haag, waardoor de privacy in de tuin optimaal is. Aan de voorzijde en achterzijde van de woning zijn de karakteristieke luiken goed te zien, deze passen perfect bij de klasse van deze woning.

Bijzonderheden:
Vrijstaande woning *Woonoppervlakte 124 m2 *Vier slaapkamers *Ruime tuin op het zuiden *Garage *Berging *Kelder * Slaapkamer op de begane grond

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €450.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1949
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 124
Energie
Label F
Geldig tot 21/03/2033
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X