fbpx
C&R Makelaars

Fortuinstraat 2j 4701 EE

Bekijk op de kaart
€175.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Starters opgelet! Wonen in het centrum betekent genieten van de voordelen! Je wandelt zo de stad in voor een boodschap of een kop koffie, maar je bent ook in no-time op het trein- en busstation. Klinkt ideaal toch? Dit appartement beschikt over een slaapkamer met en-suite badkamer, een balkon en een extra berging. Ben jij al overtuigd? Kom dan snel een kijkje nemen!

* OPEN HUIS | DONDERDAG 6 APRIL 2023 | 16.00 UUR TOT 17.00 UUR *

Entree
We zijn binnengekomen via de gezamenlijke entree met postbussen. Het appartement ligt op de derde verdieping. Aangekomen bij de voordeur, welkom in de hal! Via de hal hebben we toegang tot het toilet, wasruimte, slaapkamer en de woonkamer. Laten we doorlopen naar de woonkamer.

Wonen en koken
Wat dit appartement nog meer bied, is veel lichtinval en een fijne ruimte voor jouw ideale woonkamer te realiseren. De woonkamer beschikt over een laminaatvloer en strak gestucte wanden. De keuken is voorzien van een koelkast, oven, 4-pitsgasfornuis met afzuigkap en handige kastruimte. Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot het heerlijke balkon. Hier is ruimte om een knusse zithoek te creëren! Nog een extra toevoeging is dat het balkon gelegen is op het zuidwesten, dit wordt zonnen!

Slapen en dromen
Via de hal komen we in de slaapkamer en badkamer. In de slaapkamer kan je perfect je tweepersoonsbed kwijt en heb je een fijne lichtinval door de dakkapel. Laten we doorlopen naar de en-suite badkamer, deze beschikt over een inloopdouche, wastafel en designradiator voor heerlijke warme handdoeken.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2002 * Woonoppervlakte 42 m2 * Volledig voorzien van dubbelglas * Balkon op het zuidwesten * CV-combiketel uit 2018 * Woonkamer met open keuken * Slaapkamer met badkamer * Hartje centrum gelegen *
Overdracht
Vraagprijs €175.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 2001
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 42
Energie
Label C
Geldig tot 23/03/2033
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X