fbpx
C&R Makelaars

Willem Elsschotlaan 66 4707 GC

Bekijk op de kaart
€319.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een levensloopbestendige woning met 16 zonnepanelen en energielabel A? Deze woning staat bij ons in de verkoop! De woning beschikt over drie slaapkamers waarvan twee op de begane grond, een tuin op het westen en een heleboel potentie. Je woont in een rustige omgeving om de hoek van diverse voorzieningen, uitvalswegen en basis- en middelbare scholen. Dit klinkt als muziek in de oren toch? Wij staan klaar voor jou bezoek!

Entree
Parkeer je auto op één van de parkeerplaatsen voor de woning. Loop mee naar de overdekte voordeur, welkom in de hal! In de hal bevindt zich de meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer en keuken. Zullen we starten in de woonkamer?

Wonen en koken
Laat jouw dromen hier uitkomen! De woonkamer beschikt over houten vloeren en spachtelputz wanden. De woonkamer is ruim van afmeting en kan geheel naar eigen wens en smaak afgewerkt en ingericht worden. Creer jij hier jouw droom zithoek? Laten we doorlopen naar de open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer en inductieplaat. De open keuken is ideaal om te kokkerellen en tegelijk te kletsen met jouw gasten.

Slapen, dromen en douchen
Via de deur in de woonkamer zijn we aangekomen in de gang. Vanuit de gang heb je toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. Dit is een levensloopbestendige woning, wat betekend dat de badkamer en twee slaapkamers zich op de begane grond bevinden! De hoofdslaapkamer is erg ruim, hier kun je met gemak jouw kingsize bed kwijt. Laten we een kijkje nemen in de badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet, bidet en wastafel. Vanuit de trapopgang in de hal komen we aan bij de derde slaapkamer. Deze kamer is super ruim en kan je nog helemaal naar eigen smaak maken. Of wellicht maak jij hier een studeerkamer, fitnessruimte of mancave?

Tuinieren, zonnen en genieten
Een tuin waar je bijna niks aan hoeft te doen, behalve genieten! Deze tuin is fraai aangelegd en beschikt over bestrating, nette borders, schuur en een achterom. In de middag en in de avond is hier het zonnetje te vinden, want de tuin is op het westen gelegen!

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1997 *Woonoppervlakte 109 m2 *levensloopbestendige woning *Drie slaapkamers *Dubbelglas *16 zonnepanelen *Airco woonkamer en hoofdslaapkamer voor verwarming en verkoeling.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €319.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1997
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 109
Energie
Label A
Geldig tot 13/03/2033
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (420)

X