fbpx
C&R Makelaars

Nieuwe Markt 73a 4701 AE

Bekijk op de kaart
€199.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Starten met jouw wooncarrière op de Nieuwe Markt? Misschien is dit appartement op nummer 73a wel jouw ‘golden ticket’! Wij weten zeker dat de toekomstige bewoners hier veel woonplezier gaan beleven. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, moderne badkamer, twee slaapkamers en twee balkons waarvan één met uitzicht over de Nieuwe Markt. Midden in het stadscentrum staat dit instapklare appartement op jou te wachten. Kom jij een kijkje nemen?

Entree
Kom binnen via de hoofdingang langs de brievenbussen, hier vind je de afgesloten centrale hal. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. We betreden het appartement via de hal, welke toegang geeft tot alle ruimtes en de meterkast. Welkom!

Wonen en koken
We starten in de woonkamer, die is voorzien van een laminaatvloer en strakke wanden. Met deze ruimte kan je nog elke kant op. Die toffe ovale tafel past hier perfect en wat dacht je van jouw droombank! De woonkamer geeft toegang tot het eerste balkon welke op het zuiden gelegen is. Dit betekent heerlijk genieten van het zonnetje! Laten we een kijkje nemen in de keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuiging en diverse opbergruimte. Vanuit de keuken heb je toegang tot het tweede balkon.

Slapen, dromen en douchen
In dit appartement bevinden zich twee slaapkamer en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en veel lichtinval. De moderne badkamer uit 2022 is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel met badmeubel. Perfect om de dag goed te beginnen én af te sluiten. Pak jij de verhuisdozen?

Berging
In de kelder van het complex is een berging te vinden voor de nodige opslagruimte. Ook is er een garagebox toegankelijk voor iedereen van het gebouw voor het plaatsen van bijvoorbeeld je fiets. Deze is gelegen op ongeveer 100 meter afstand van het appartement.

Bijzonderheden
Bouwjaar 1962 *Woonoppervlakte 66 m2 * Instapklaar *Twee slaapkamers *Twee balkons * Badkamer van 2022 *Centrum Roosendaal

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting
Overdracht
Vraagprijs €199.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1962
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 66
Energie
Label C
Geldig tot 01/09/2030
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (409)

X