fbpx
C&R Makelaars

Wouwseweg 52 4703 BS

Bekijk op de kaart
€299.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Zeg ‘Hallo’ tegen Wouwseweg 52! Hier sta je op in je grote slaapkamer met walk in closet, stap je in de regendouche, pak je ontbijt in de ruime keuken en kom je tot rust in de woonkamer bij de openhaard. Je woont om de hoek van het Centrum, de uitvalswegen en de Shopping Outlet van Roosendaal. Klinkt dit al als muziek in de oren? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in.

Entree
Parkeer de auto op een van de parkeerplekken voor de woning. Loop je mee naar de voordeur? Welkom in de hal welke toegang geeft tot de meterkast en de deur naar de woonkamer. Zullen we snel een kijkje gaan nemen?

Wonen & koken
De woonkamer staat leeg en is nog volledig in te delen naar jouw wensen. De woonkamer beschikt over veel lichtinval en toffe balken. Er kunnen meerdere zitplaatsen gerealiseerd worden, ruimte genoeg namelijk! Laten we doorlopen naar de royale keuken. Een groot gasfornuis met veel keukenblad maakt koken een genot, alle ‘technische snufjes’ zitten erop en eraan: koelkast, vriezer, vaatwasser en 6-pits gasfornuis met oven en afzuiging. Stof de kookboeken uit de kast maar af, enjoy! Achter de keuken bevindt zich het nette toilet.

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de woonkamer zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Vanuit de lange overloop met inbouw spots hebben we toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer beschikt over een scheidingswand met spots waar precies jouw Queen side bed past. Achter de wand is de perfecte ruimte voor een walk in closet. De tweede slaapkamer beschikt over twee inbouwkasten en de laatste slaapkamer over één inbouwkast. Laten we doorlopen naar de badkamer. De badkamer is modern en voorzien van veel goeds: ruime regendouche, toilet en wastafel met badmeubel.

Tuinieren, zonnen en genieten
Kijk jij uit naar avonden vol gezelligheid? Dan ben je hier bij het juiste adres, er is genoeg ruimte om een lounge-set neer te zetten. De tuin beschikt over bestrating, nette tuinafscheiding, beplanting en een berging. Ben jij opzoek naar een plek voor jouw fietsen, motor of hobby? In deze berging is daar zeker plaats voor!

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1896 *Woonoppervlakte 127 m2 *Drie ruime slaapkamers *Royale keuken *Riante berging

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €299.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1896
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 127
Energie
Label D
Geldig tot 07/04/2033
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X