fbpx
C&R Makelaars

Planken Wambuis 6 4708 DZ

Bekijk op de kaart
€385.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Yes, dit is weer zo’n pareltje waarbij het hele plaatje klopt! Gelegen op een toplocatie in de kindvriendelijke wijk Tolberg. De woning beschikt over een kookeiland, vier slaapkamers, moderne badkamer en een ideale tuin op het oosten. Jij woont om de hoek van het wijkcentrum en basisscholen. Begin en eindig je dag goed aan Planken Wambuis 6! Ben jij al benieuwd geworden? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto op de parkeerplek voor de deur. Loop je mee naar de voordeur? Welkom, binnengekomen in de hal kunnen we gelijk onze jassen ophangen in de garderobe. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de keuken. Zullen we doorlopen naar de keuken?

Wonen en koken
Ben jij een echte keukenprins(ses)? Dan is dit de droomkeuken van jou! De keuken heeft een kookeiland met een bar én door de grote raampartij is er super veel lichtinval. De bar staat voor ochtenden, middagen en avonden vol gezelligheid. De keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, 2 combi-ovens, ingebouwd koffiezetapparaat en 4-pits gasfornuis met afzuigkap. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de hal met de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Wanneer we de woonkamer in lopen zien we de perfecte plek waar jouw droomeettafel in de schijnwerpers staat! De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, net afgewerkte wanden en grote raampartijen voor de perfecte lichtinval. Dit is een ruime woonkamer waarbij jouw interieur wensen gerealiseerd kunnen worden!

Slapen, dromen en douche
Vanuit de trapopgang in de hal welke te bereiken is via de keuken zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Drie slaapkamers waarvan één met walk in closet en de moderne badkamer vindt je hier! De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer. De badkamer beschikt over een inloopdouche met regendouche, toilet en wastafel met badmeubel. Laten we naar de laatste verdieping lopen! Op de tweede verdieping is voorzien van een keukenblok, de aansluitingen voor de wasmachine en droger en heel veel kastruimte, perfect voor de niet alledaagse spullen. Ook bevindt zich hier de laatste slaapkamer welke op dit moment in gebruik is als een werkruimte. Wordt dit jouw home gym of hobbyruimte?

Tuinieren, zonnen en genieten
Niet alleen voor een fraai aangelegde tuin ben je hier op het juiste adres maar ook voor het zonnetje. De tuin is namelijk op het oosten gelegen. De tuin beschikt over bestrating, kunstgras, beplanting met nette borders, een berging en een speeltoestel. Ook is er in het begin van de tuin een zitplek gecreëerd. De kinderen spelen hier in de tuin terwijl jij de barbecue klaarzet en met de gasten in de lounge-set kletst, dit worden top zomers!

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2007 *Woonoppervlakte 145 m2 *Voorzien van rolluiken en screens *Vier slaapkamers * Tuin op het oosten met berging *Kindvriendelijke wijk

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €385.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2007
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 145
Energie
Label A
Geldig tot 05/02/2027
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X