fbpx
C&R Makelaars

Meidoornstraat 7 4726 BV

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een fijn thuis met een kindvriendelijke ligging? Dan biedt deze goed onderhouden hoekwoning met 8 zonnepanelen woongenot voor het hele gezin! Deze woning heeft een fijne living met moderne halfopen keuken, 3 slaapkamers en een nette badkamer. De eigen oprit biedt plaats voor een auto en daarnaast heb je ook nog een garage, met berging. Ontspannen kan in de heerlijke achtertuin! Dus spreekt het dorpsleven jou wel aan, waar saamhorigheid hoog in het vaandel staat, waar je kinderen lekker op straat kunnen spelen en je te voet een boodschapje kan halen bij de buurtsuper? Laten we een bezichtiging plannen!

Entree
Parkeer je auto op de eigen oprit en je bent bij de voordeur, welkom! Ideaal zo voor de deur parkeren, boodschappen haal je hierdoor lekker snel mee naar binnen. Loop mee naar de hal, waarin zich de trap naar de verdieping, meterkast en toiletruimte bevinden en waar vanuit toegang is tot de woonkamer.

Wonen & koken
De woonkamer heeft een fijne lichtinval en een gemakkelijke indeling met een zithoek en ruimte voor een eettafel die in verbinding staat met de halfopen keuken. Laat de chefkok in je ontwaken en ga aan de slag in de keuken, welke beschikt over een gasfornuis met afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser. Je keukengerei kan je kwijt in de boven- en onderkastjes. Via de keuken kunnen we de achtertuin in lopen, maar we leiden je eerst graag boven rond!

Slapen, dromen & douchen
Aangekomen op de overloop kunnen we de drie slaapkamers en badkamer bereiken. De nette badkamer is ingericht met een ligbad met regendouche en glazen douchewand, en een wastafel met meubel. Heb je meer (berg)ruimte nodig? Check! Via de vaste trap kunnen we doorlopen naar de tweede verdieping. Dit is momenteel een open zolderruimte met dakraam, waar de aansluitingen voor je wasapparatuur zijn. In de knieschotten is nog meer bergruimte. Met de plaatsing van een extra dakraam of dakkapel en het plaatsen van een scheidingswand, kan je hier een vierde slaapkamer realiseren!

Tuinieren, zonnen & genieten
Deze achtertuin is een heerlijke plek voor het samenkomen met vrienden, familie of voor het spelen van je kinderen. De tuin is mooi aangelegd waarbij meerdere speel/zithoeken gecreëerd zijn. Zo kan je bij de achtergevel een lange eettafel kwijt om heerlijk aan te kunnen tafelen op zomerse avonden, is er een loungehoek met klimop in U-vorm waar je de rust kan vinden met een goed boek en een wijntje. En is er ook nog een met beplanting afgescheiden hoekje voor de vrijstaande berging. In die berging kan je je fiets stallen, en stap je zo op om erop uit te gaan, langs de poort. Je tuinkussens en gereedschap kan je kwijt in de berging, welke aan de garage grenst.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1981 * Houten kozijnen met isolerende beglazingen (behoudens badkamerraam) * Muurisolatie en dakisolatie * 8 zonnepanelen (geplaatst 12-2022) * Meterkast vernieuwd (12-2022) * Glasvezel aangelegd * 3 slaapkamers * Open zolder met dakraam * Vrijstaande berging * Garage met berging * Energielabel B *
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1981
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 102
Energie
Label B
Geldig tot 13/04/2033
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
X