fbpx
C&R Makelaars

Norbartlaan 51 4702 AW

Bekijk op de kaart
€269.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een gezellige woning in de wijk Burgerhout? Wij hebben wéér zo’n topper in de verkoop! Middelbare scholen, het centrum en de uitvalswegen zijn op steenworp afstand te vinden. Praktisch of energiebewust? Je hoeft niet te kiezen! Bij deze woning kunnen we vol trots stellen: dit huis heeft beide! De woning beschikt over tien zonnepanelen, moderne keuken en badkamer, drie slaapkamers en tuin op het zuidwesten. Klinkt dit als muziek in de oren? Kom het samen met ons ontdekken tijdens een bezichtiging en tot snel!

Entree
Parkeer de auto op een van de parkeerplekken naast de woning. Loop je mee naar de voordeur? Welkom in deze riante hal! De entree beschikt over de meterkast, CV-Ketel, aansluitingen voor de wasmachine en droger, het toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. De aansluitingen voor de wasmachine en droger zijn netjes achter een muur weggewerkt, zo is er toch een handige wasruimte gecreëerd. Zullen we door lopen naar de woonkamer?

Wonen en koken
Wanneer we de woonkamer inlopen is het eerste wat we zien de enorme raampartijen, wat een heerlijke lichtinval geeft dit. In de woonkamer bevinden zich rolluiken. De rolluiken aan de achterkant zijn volledig elektrisch. De woonkamer is in 2019 verbouwd en voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming en strak gestucte wanden. Maak net als de vorige bewoners van jouw woonkamer de ultieme chill plek, maar ook de plek waar je komt om gezellig bij te praten aan de eettafel. Laten we een kijkje nemen in de keuken. De in 2019 geplaatste keuken beschikt over een koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron en inductieplaat. Pak je schort maar uit de kast en kokkerellen maar.

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en strakke wanden. De hoofdslaapkamer is erg ruim van afmeting, hier kun je met gemak jouw kingsize bed in kwijt! De kleinste slaapkamer beschikt over een inbouwkast. Perfect voor jouw kleren of speelgoed van de kids. Laten we een kijkje nemen in de badkamer, deze is in 2019 verbouwd. De badkamer is modern en voorzien van inloopdouche met regendouche, toilet, wastafel met badmeubel en centrale afzuiging. Hier stap je de douche in met een lach!

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de openslaande deuren zijn we aangekomen in de zonnige tuin. De tuin is gelegen op de favoriete positie: het zuidwesten. In de zomer kan je hier heerlijk zonnen maar ook de schaduw terugvinden onder de overkapping! De overkapping is voorzien van elektriciteit en zit aan de schuur vast, perfect voor de lounge kussens en de fietsen. De tuin is in 2020 aangelegd en voorzien van nette borders, schuttingen (2016) en handig achterom. Laten we genieten van alles wat deze gezellige tuin ons te bieden heeft!

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1959 *Woonoppervlakte 97 m2 *Vloerverwarming *10 zonnepanelen *Dubbelglas *Woonkamer en keuken verbouwd in 2019 *Strak aangelegde achtertuin met overkapping

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €269.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1959
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 97
Energie
Label B
Geldig tot 13/10/2030
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X