fbpx
C&R Makelaars

Doctor Schaepmanlaan 53 4702 GV

Bekijk op de kaart
€217.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Hée klusser! Zin in jouw volgende klusproject? Deze eengezinswoning aan de Doctor Schaepmanlaan staat te popelen om weer helemaal anno nu te worden gemaakt. Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer met veel lichtinval, vijf slaapkamers, een badkamer en een ruime tuin met berging. Dit is die leuke plek in de kindvriendelijke en gewilde wijk ´Fatima-villapark'. Hier kan je rustig wonen en heb je alle gemakken zoals het centrum, basisscholen, het NS-station en de supermarkt binnen handbereik. Met wie kom jij snel een kijkje nemen?

Entree
Kom binnen en laat je creativiteit op de vrije loop. In de entree bevind zich het toilet, de trapopgang en de voorraadkast. Hoe ga jij ‘m inrichten? Wat komt er op de trap en ga je hier voor zo’n mooie glazen deur als blikvanger? Vanuit de hal bereik je de woonkamer en de keuken.

Wonen & koken
Door naar de woonkamer. Check, de lichtinval is er. Vooral in de ochtend, als de eerste zonnestralen de tuin vullen. Ook hier weer is de keuze aan jou. Hoe ga jij deze woonkamer stylen? Ga je voor een vintage, basic of landelijke woonkamer? The floor is yours! En ook de keuken staat te springen om aangepakt te worden, deze is zelfs uitgebouwd met een bijkeuken. Dus kom maar op!

Slapen, dromen & douchen
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Hoewel er veel aan deze verdieping moet gebeuren, biedt het wel heel veel potentie. De slaapkamers zijn groot en door de grote ramen is er veel lichtinval. Een vaste trap brengt je naar de ruime zolder met CV-ketel en nog 2 extra slaapkamers. Vanwege de dakkapellen zijn deze ook lekker licht.

Tuinieren & relaxen
Wat een ruime en fijne achtertuin waar je heerlijk kan ontspannen. De tuin is op het noordoosten gelegen en nog volledig naar eigen smaak in te delen. Zie jij jezelf hier al BBQ'en met vrienden? De achtertuin heeft een achterom en in de berging berg je met gemak alle tuingereedschap en fietsen op.

Ben jij die handige Harry die wij zoeken? Of weet jij jouw klusteam wel op te roepen? Let’s go en laat dat klusfeestje beginnen!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1961 * Kindvriendelijke en gewilde woonwijk 'Fatima-villapark * Fijne woonkamer met veel lichtinval * 5 slaapkamers * Uitgebouwde bijkeuken * Keuken * Badkamer met douche *
Overdracht
Vraagprijs €217.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1961
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 129
Energie
Label D
Geldig tot 24/04/2033
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X