fbpx
C&R Makelaars

Boulevard 1L 4701 EN

Bekijk op de kaart
€279.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Jouw nieuwe thuis moet het beste van alles hebben. Je moet er de ruimte hebben om lekker je gang te gaan, het moet de sfeer hebben én het moet op de juiste plek staan. Wonen in het centrum betekent genieten van levendigheid om je heen en altijd die gezellige dynamiek! Hier kun je al die wensen afvinken! Dit moderne appartement uit 2020 beschikt over energielabel A, twee slaapkamers, moderne keuken, badkamer en een balkon. Sla snel je slag en plan een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto op de parkeerplaats welke zich tegenover de woning bevindt. Laten we doorlopen naar het appartement welke zich op de eerste verdieping bevind. Wij doen de voordeur voor je open, welkom in de hal. De hal geeft toegang tot de meterkast, toilet en de woonkamer. Laten we een kijkje nemen!

Wonen en koken
Wauw, dat is het eerste wat je te binnen schiet wanneer je de woonkamer in loopt. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming en strak gestucte wanden en plafond. De living biedt de mogelijkheid om een heerlijke zitplek te creëren en een werkplek welke netjes is afgezonderd. Deze keuken komt direct uit een woonmagazine! De moderne keuken is super strak en beschikt over een koelkast, vaatwasser, oven en inductieplaat met afzuiging. Stof de kookboeken maar af en zet jouw favoriete gerechten maar op tafel! Het zonnetje vinden we op het balkon, hier kan je in de ochtend, middag én de avond heerlijk met een drankje en een hapje genieten!

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de woonkamer zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers en de moderne badkamer. De slaapkamer is voorzien van een lekkere lichtinval en ruim van afmeting. Hier kun je zeker jouw kingsize bed in kwijt! De tweede slaapkamer is ook ruim en beschikt over een berging waar zich de CV-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden. De dag goed beginnen en afsluiten gebeurt in de badkamer. De badkamer met vloerverwarming is voorzien van inloopdouche, toilet, wastafel met badmeubel en radiator. De witte marmeren tegels geven de badkamer een chique uitstraling.

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 2020 *Woonoppervlakte 79 m2 *Volledig voorzien van vloerverwarming *Houten kozijnen met HR++ *Omringt door alle voorzieningen die je maar kunt bedenken *Volledig geïsoleerd *Moderne uitstraling

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €279.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 2020
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 79
Energie
Label A
Geldig tot 16/03/2030
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X