fbpx
C&R Makelaars

Sint Alphonsusstraat 34 4703 HH

Bekijk op de kaart
€230.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Starters opgelet! Ben jij op zoek naar een tussenwoning met een uitgebouwde woonkamer, gesloten keuken, moderne badkamer, een aparte wasruimte, twee ruime slaapkamers en een vaste trap naar de zolder? Deze gehele checklist kunnen wij afvinken! Binnen no-time ben jij bij het stadscentrum, Outlet van Roosendaal en de uitvalswegen. Laat je creative brein de vrije loop, want dit is een plekje waar je nog veel leuks van kan maken. Zoek niet verder en plan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
Parkeer je auto op de parkeerplaatsen voor de woning en loop via de nette voortuin naar de voordeur. Voel je direct thuis in deze heerlijke woning. Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast, de trappenkast en de deur naar de gesloten keuken en de woonkamer.

Wonen & koken
Dit is een topper van een woonkamer, hier kan je een bankstel kwijt en creëer je gemakkelijk de hotspot voor het gezin. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van spachtelputz wanden en een laminaatvloer. De balken in het plafond geven een karakteristieke sfeer, van dit plekje kan je nog veel leuks maken! laten we doorlopen naar de gesloten keuken. De gesloten keuken is voorzien van inbouwspots en diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis met afzuiging en een combi-oven. Stof de receptenboeken maar af, want hier kan je als kok(kin) heerlijk aan de slag!

Slapen & douchen
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer, trapkast en de wasruimte. De slaapkamers zijn voorzien van strak gestucte wanden en een laminaat vloer. De moderne badkamer is voorzien van een douche, toilet en een badmeubel met wastafel. Hier word tandenpoetsen een feestje! De wasruimte is voorzien van tegels en daar zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger te vinden. Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping. Hier bevindt zich de zolder met een dakraam, de CV-ketel en voldoende opbergruimte. Je creëert hier met gemak een ruime derde slaapkamer, ideaal!

Tuinieren, zonnen & genieten
Opzoek naar een tuin met een nette erfafscheiding, sierbestrating, beplanting, een buitenkraantje en een berging met elektra? Die tuin kom je binnen via de deur in de keuken of het achterom. De achtertuin is gelegen op het oosten, dat betekent heerlijk genieten van het zonnetje. Deze tuin mist alleen nog vrienden, familie en de barbecue!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1961 *Woonoppervlakte 82 m2 *Uitgebouwde woonkamer *Gesloten keuken met inbouwapparatuur *Twee ruime slaapkamers (mogelijkheid tot drie) *Aparte wasruimte *Bergzolder *Moderne badkamer *Berging *Achterom *CV-ketel 2018 *Rolluiken

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €230.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1961
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 82
Energie
Label E
Geldig tot 17/05/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X