fbpx
C&R Makelaars

Gripvelden 58 4707 ZG

Bekijk op de kaart
€324.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Laten we genieten van al het moois dat Gripvelden 58 te bieden heeft! De woning beschikt over 8 zonnepanelen, moderne keuken, vier slaapkamers, tuin op het zuidwesten en garage. Deze woning staat voor gezelligheid, herinneringen maken en ontspannen. Wij staan al te poppelen, jij ook? Let's go voor die bezichtiging!

Entree
Parkeer de auto voor de deur of in de garage, loop je mee naar de voordeur? Via de netjes aangelegde voortuin zijn we aangekomen bij de overdekte voordeur. Laten we naar binnen gaan! De hal is voorzien van een ruime garderobe waar zich ook de meterkast bevind. Wanneer we door de deur lopen bevinden we ons in de rest van de hal, vanuit hier heb je toegang tot het moderne toilet uit 2021, een bergkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Wonen en koken
We stappen de woonkamer binnen en het eerste wat ons opvalt is de super strakke openhaard. Schoenen uit en haard aan is onze tip. Deze staat gegarandeerd voor heerlijk warme avonden met een warme kop chocolademelk. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en strak gestucte wanden. Er is genoeg ruimte voor een goed bankstel en een grote eettafel! Laten we een kijkje nemen in de strakke keuken. De keuken is voorzien van genoeg blad en een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en 5-pits gasfornuis met afzuigkap. Tijdens het kokkerellen heb je contact met de gasten aan de eettafel, ideaal.

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer en opbergkast. De slaapkamers zijn voorzien van deels houten vloer, deels laminaat en strakke wanden. Elke slaapkamer beschikt over (meerdere) inbouwkasten. De badkamer is recent geplaatst in 2022. De moderne badkamer is voorzien van een super ruime inloopdouche, toilet, dubbele wastafel met badmeubel en radiator met handdoekrek. Dit worden top ochtenden! Wanneer we aankomen op de tweede verdieping hebben we toegang tot twee bergingen en de vierde slaapkamer met veel kastruimte. Op deze verdieping vindt je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de CV-ketel.

Tuinieren, zonnen en genieten
Een lekker ruime tuin en dat ook nog eens op het zuidwesten! De tuin is voorzien van bestrating, borders met beplanting, nette tuin afscheiding, schuur en een zonnescherm. In de schuur is een nette plek gecreëerd voor de containers. Maak de lounge-set klaar, pak wat lekkers erbij en genieten maar!

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1972 *Woonoppervlakte 129 m2 *Tussenwoning met vier slaapkamers *Moderne keuken badkamer *Kunststof kozijnen met HR++ *8 zonnepanelen *Garage *CV-Ketel uit 2019*

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €324.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1972
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 129
Energie
Label C
Geldig tot 31/12/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (423)

X