fbpx
C&R Makelaars

Veldweg 27 4874 ML

Bekijk op de kaart
€369.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Dit is 'm! Deze leuke tussenwoning gelegen in een gewilde kindvriendelijke wijk in Etten-Leur is bij deze beschikbaar! De woning heeft een ruime woonkamer met uitbouw, moderne open keuken, 4 slaapkamers, een badkamer met ligbad en onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging! Is dit precies wat jij zoekt? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging!

Entree
Parkeer je auto aan straat en loop via de voortuin naar de woning. Via de voordeur kom je in de hal terecht van deze leuke woning, welkom! De hal geeft je toegang tot de meterkast, het moderne toilet, de trap naar de eerste verdieping, de trapkast en de woonkamer.

Wonen & koken
De sfeervolle woonkamer is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft een mooi uitzicht over de tuin, dit kan wel eens jouw favoriete plekje worden! De woonkamer is voorzien van een PVC vloer en strak gestucte wanden. In 2021 is de woonkamer vergroot door het plaatsen van de uitbouw met vloerverwarming. De moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een speelse indeling. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, oven en gaskookplaat. Tijdens het koken kun je gezellig kletsen met de visite door de open indeling. Laten we een kijkje gaan nemen op de eerste verdieping.

Slapen, dromen & douche
Waar ga jij slapen? Op de eerste verdieping of op zolder? Er is genoeg keuze met vier slaapkamers! Alles is voorzien van een laminaatvloer en wanden met behang of spachtelputz. De masterbedroom is ruim van afmeting, hier kun je met gemak jouw kingsize bed in kwijt! De nette badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad met douche functie en wastafel. Ook is er op deze verdieping een apart toilet aanwezig. Via de vaste trap op de eerste verdieping bereiken we de tweede verdieping, hier bevindt zich de vierde slaapkamer. Deze slaapkamer is erg ruim en licht door het kunststof dakkapel. Op deze verdieping is ook de CV-ketel aanwezig en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de woonkamer bereik je de fijne achtertuin met achterom. In deze tuin heb je zowel in de middag als avond zon, heerlijk genieten maar! Verder is de tuin netjes aangelegd met bestrating, kunstgras, zonnescherm, plantenborders en schuttingen. Voor opslag kun je terecht in de stenen berging, waar je jouw fiets kunt stallen. Zien wij jou binnenkort bij een bezichtiging?

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1991* Woonoppervlakte 117 m2* Vier slaapkamers* Sfeervolle uitgebouwde woonkamer* Open moderne keuken* Nette badkamer met ligbad* Fijne achtertuin met berging

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €369.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1991
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 117
Energie
Label C
Geldig tot 08/11/2027
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (8)

X